Vedete la modă în „Iubire şi onoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lansarea noii telenovele de la Acasă TV a fost sărbătorită într-un club din Bucureşti, printr-o transmisiune în direct de la faţa locului. La evenimentul de luni seara au fost prezenţi, printre alţii, Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici, Andreea Esca, Nicoleta Luciu, Maia Morgenstern şi Adela Popescu.

Cabral şi Ioana Maria Moldovan au fost amfitrionii evenimentului de lansare, plasaţi strategic lângă covorul roşu, pe care au păşit vedetele postului.

Cuplul fierbinte al serii a fost cel format din protagoniştii telenovelei despre lumea arabă, Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici, ambii modele la origine, ambii aflaţi la debutul în actorie. Drăghici, aproape greu de recunoscut după ce a trecut de la blond la şaten, a purtat culoarea-vedetă a serii, „cremul" nud.

Această culoare a mai fost aleasă şi de Dana Rogoz, care a optat pentru o rochie cu mâneci lungi şi imprimeu negru, şi de Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre din juriul „Dansez pentru tine". Diana Dumitrescu şi Adela Popescu, care joacă personaje negative în telenovelă, au surprins cu schimbări radicale de look, pentru a sublinia mai bine noul statut de „fete rele".

Fete rele în telenovelă

Maia Morgenstern

Adela Popescu şi-a vopsit părul portocaliu şi a fost îmbrăcată într-o rochie albă - mai scurtă decât orice altă ţinută în care am mai văzut‑o îmbrăcată - despre care a spus că este o „creaţie personală".

image

Diana Dumitrescu a adoptat o tunsoare bob „colţuros" şi a purtat poate cea mai riscantă rochie a serii, cu mânecă lungă şi imprimeu geometric, dar şi cu un colier realizat din bucăţi de piele însăilate una de cealaltă.

Nicoleta Luciu şi Maia Morgenstern au sclipit în rochii negre cu paiete. Dacă cea a planturoasei Luciu era prea decoltată pentru a fi cu adevărat elegantă, rochia lui Morgenstern amintea de moda anilor '20.

Adela Popescu (stânga) și Diana Dumitrescu

image

Andreea Esca a ieşit în evidenţă cu ajutorul unui tricou cu Minnie Mouse şi a unor pantaloni largi, dintr‑un material cu sclipici.

Nicoleta Luciu

Esca şi soţul ei, Alexandre Eram, au urmărit primul episod al telenovelei de pe o canapea din spatele clubului, ca şi cum ar fi fost doi adolescenţi la cinema. Wilmark,  membru al juriului de la „Dansez pentru tine", care şi-a făcut şi el debutul în actorie cu un mic rol în „Iubire şi onoare", a dat autografe într-un carneţel cu Hannah Montana pentru două fete de şcoală generală. 

Sex şi pericol în primul episod

Primul episod al telenovelei „Iubire şi onoare" intră „direct în pâine". O vedem pe protagonista Ilinca, interpretată de Mădălina Drăghici, foarte speriată, acoperită de o burka (veşmântul tradiţional al femeilor musulmane), într‑un loc neidentificat.

Ilinca se prezintă către cameră, spune că are 23 de ani şi-şi aprinde o ţigară înainte de a se apuca să spună povestea despre cum a ajuns în situaţia în care este. „Ştiu că pare un clişeu: românca tânără şi arabul bogat", spune ea.

image

Andreea Esca

Apoi, prin flashback, în urmă cu câteva luni, o revedem în circumstanţe mai fericite: îl cunoaşte pe şeicul Amir, care o ia din Bucureşti şi o duce în Turcia cu avionul personal, acolo unde cei doi au o partidă de sex în natură. În aceeaşi perioadă în care cei doi se îndrăgostesc, fratele lui Amir, Aziz, planifică să devină moştenitorul tatălui lor.

„Narcisa sălbatică", lider

Telenovela Antenei 1, care a avut premiera tot luni, a înregistrat, în intervalul 20.30-21.39, 5,6 rating şi 13.1% cotă de piaţă la publicul din mediul urban, în timp ce „Iubire şi onoare" a fost lider în rândul femeilor cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani din mediul urban.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite