Vedete cu sânii la vedere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez a reuşit să-şi dezgolească un sân la o emisiune de televiziune germană, după ce s-a aplecat ca să-şi ţină rochia ridicată de vânt. Premeditare sau întâmplare, de-a lungul timpului, celebrităţi precum Katherine Heigl, Janet Jackson ori Sophie Marceau au rămas cu sânii descoperiţi în lumina reflectoarelor.

Cântăreaţa Jennifer Lopez a oferit un cadru generos cu unul dintre sâni după ce s-a aplecat să-şi ţină în jos poalele rochiei, fluturată de o pală de vânt. Lopez, în vârstă de 42 de ani, a fost invitată la emisiunea de televiziune germană „Wetten das...?"/ „Pe pariu că...", care a avut loc la arena pentru coride Coliseo Balear din Palma de Mallorca (Spania).

Citiţi şi:

Kate Winslet va juca  într-un film erotic

După ce a sosit în platou într-o trăsură, îmbrăcată într-o rochie lungă, decoltată şi strânsă în talie, artista a vrut să urce pe scena din mijlocul arenei, dar rochia i s-a ridicat şi unul dintre sâni i-a ieşit complet din decolteu.

Într-o ipostază asemănătoare a fost şi iubita actorului George Clooney, italianca Elisabeta Canalis, care aproape că a rămas în sânii goi, în urmă cu câteva zile, în cadrul unui show de televiziune la Milano. În momentul în care Canalis, îmbrăcată într-o rochie portocalie, executa câteva mişcări de dans, sânii săi aproape au ieşit din decolteu.

Janet Jackson, cu sânul pe afară în direct

Cazurile sunt însă nenumărate. Poate cel mai celebru este cel al cântăreţei Janet Jackson, care a făcut furori în 2004, la finala galei Super Bowl a campionatului american de fotbal. La o oră de maximă audienţă, pe ecranele televizoarelor a apărut sânul dezgolit al cântăreţei.

Actriţa americană Katherine Heigl a rămas cu un sân pe afară, după ce i s-a desprins breteaua rochiei la un eveniment unde tocmai ce i se înmânase un premiu. Cu sânul dezgolit pe scenă, Heigl şi-a întrerupt încurcată discursul de mulţumire.

Katherine Heigl



Şi actriţa franceză Sophie Marceau a avut parte de o întâmplare asemănătoare, pe covorul roşu al Festivalului de la Cannes, în 2005. Marceau a rămas cu un sân descoperit chiar în lumina bliţurilor, după ce i-a alunecat breteaua rochiei.

image

Sophie Marceau



Pentru Lindsay Lohan, experienţa sânilor ieşiţi din sutien poate fi considerată una banală. Actriţa a fost surprinsă în repetate rânduri cu bustul dezgolit. Cea mai recentă păţanie a fost la o şedinţă foto, când rochia foarte decoltată şi crăpată pe picior i-a fost fluturată de vânt, lăsând să se vadă mai mult decât era cazul.

image

Nici Lady Gaga nu se dezminte când vine vorba de sâni descoperiţi „din greşeală". La începutul lunii, când excentrica artistă a participat la decernarea premiilor CFDA Awards, rochia neagră a descoperit mai mult decât trebuia. Artista a dat însă vina pe trena foarte grea, care îi trăgea rochia în jos.

Lady Gaga

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite