VIDEO Vedete prea sexy, interzise în reclame

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyonce Knowles
Beyonce Knowles

Eva Mendes, Julianne Moore sau Kylie Minogue au stârnit controverse după ce au apărut în reclame considerate prea provocatoare.

Atitudinea sexy şi vestimentaţia sumară ale vedetelor din unele spoturi publicitare au fost considerate prea indecente pentru a fi arătate publicului.

Actriţa americană cu origini cubaneze Eva Mendes a fost „interzisă", în 2008, pe posturile de televiziune din America, dar şi pe site-ul YouTube, după ce şi-a arătat nurii într-o reclamă pentru parfumul „Secret Obsession" filmată pentru brandul Calvin Klein.

Spotul publicitar, filmat în alb şi negru, o înfăţişează pe Mendes goală şi ciufulită, răsucindu-se provocator întrun pat, în timp ce unul dintre sâni apare dezgolit în totalitate. Deşi unele posturi americane au hotărât să nu difuzeze reclama, considerată mult prea provocatoare, Mendes s-a arătat chiar încântată de decizia televiziunilor.

„Faptul că reclama a fost interzisă dovedeşte că surprinde într-adevăr stilul Calvin Klein, provocator în totalitate şi puţin controversat. În reclamă, publicul mă poate vedea răsucindu-mă în pat, dar asta e tot ceea ce fac. Îmi place să mă simt foarte feminină şi cred că încrederea în sine face o femeie să fie sexy", a spus actriţa.

JULIANNE MOORE, PREA SEXY LA 50 DE ANI

Provocatoare a fost considerată şi actriţa Julianne Moore într-o reclamă pentru brandul Bvlgari. La cei 50 de ani ai săi, Moore nu s-a sfiit să renunţe la haine. Ea a pozat goală, întinsă pe un divan şi ţinând în braţe doi pui de leu şi o geantă Bvlgari. Panoul publicitar cu starul american a fost postat întro piaţă centrală din Veneţia, iar, la scurt timp, primarul oraşului a cerut ca reclama să fie îndepărtată. Dispoziţia primarului a fost ca spotul să fie înlocuit cu un altul care s-o înfăţişeze pe Moore mai îmbrăcată. Cântăreaţa de origine australiană Kylie Minogue este foarte sexy într-un spot publicitar filmat pentru o companie britanică de lenjerie, Agent Provocateur.

Reclama a circulat viral, pe internet, ajungând să adune peste 350 de milioane de vizualizări pe YouTube (a primit şi un premiu pentru „Cea mai bună reclamă virală a unei celebrităţi"), dar a fost interzisă pe posturile de televiziune. Motivul? O Kylie Minogue prea provocatoare, îmbrăcată doar în desuuri sexy, care mimează plăcerea în timp ce călăreşte un taur mecanic.

BEYONCE ÎNCINGE ATMOSFERA

Şi Beyonce Knowles (29 de ani) a stârnit controverse după ce reclama la propriul parfum „Heat" o prezintă pe cântăreaţa pop şi R&B într-o postură extrem de sexy. Spotul publicitar, care promovează apa de toaletă lansată de Beyonce la începutul acestui an, a fost considerat mult prea îndrăzneţ pentru a putea fi vizionat de către copii. După ce 14 persoane s-au simţit ofensate de apariţia artistei americane, Autoritatea de Standarde în Publicitate din Marea Britanie a decis ca reclama să fie difuzată numai după ora 19.30. Cu toate acestea, producătorii parfumului susţin că reclama a fost făcută în conformitate cu imaginea vedetei şi nu este indecentă.

Argumentul acestora a fost că spotul publicitar are un conţinut mult mai puţin sexual decât multe dintre videoclipurile unor rapperi americani, în care apar femei îmbrăcate sumar şi care au o atitudine vulgară. Şi actriţa Pamela Anderson s-a confruntat cu „cenzura", după ce un clip în care promova un site pe internet a fost interzis în Australia, pe motivul că era extrem de pornografic.

Fosta vedetă din „Baywatch" apare în clip în rolul unei femei serioase de afaceri, care se dezbracă şi rămâne în lenjerie intimă, în timp ce colegii de serviciu îi toarnă lapte pe corp. De asemenea, luna aceasta, o altă reclamă în care apare Pamela Anderson, pentru PETA (organizaţie care militează pentru drepturile animalelor), a fost interzisă pe un aeroport din Boston.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite