5 întrebări pentru Magda Vasiliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 întrebări pentru Magda Vasiliu
5 întrebări pentru Magda Vasiliu

Magda Vasiliu pezintă jurnalul Focus, de vineri până duminică, de la ora 18.00, la Prima TV.

1 Cum te pregăteşti pentru venirea pe lume a copilului tău?

Magda Vasiliu:  Deocamdată sarcina decurge bine. Nu am început încă să cumpăr lucruri pentru bebe. Aşteptăm să aflăm ce va fi, fată sau băiat.

2 Ţi s-a schimbat în vreun fel ordinea priorităţilor?

Momentan nu. Desigur, după ce voi naşte, îi voi dedica o mare parte din timp copilului. Mulţi prieteni m-au sfătuit deja să renunţ la animalele de casă. Nu voi face însă acest lucru.

Sunt sigură că bebe o să crească în siguranţă şi alături de pisică şi de căţei. Am noroc de o familie care mă sprijină şi care, cu siguranţă, mă va ajuta la creşterea copilului.


3  Vei prezenta ştirile până în ultimul moment al sarcinii?

Voi prezenta ştirile atât timp cât o să arăt suficient de decent ca să apar la televizor. Atunci când imaginea mea nu va mai fi cea cu care i-am obişnuit pe telespectatori, voi renunţa. Voi rămâne însă editor general al ştirilor până în ultima parte a sarcinii.

4 Eşti prezentatoare de ştiri şi ştii câte se întâmplă în lume. Ai emoţii în legătură cu naşterea unui copil?

N-am emoţii. Consider că, dacă îl educi cum trebuie şi îl inveţi de mic ce trebuie să facă, de ce anume trebuie să se ferească, pe ce merită să-şi canalizeze energia, totul va fi în regulă.

5 Care crezi că este cel mai bun model de părinte? Cel strict sau cel prietenos?  

Modelul strict cred că este cel mai bun. Trebuie să fii apropiat de copilul tău, dar să ai şi o autoritate în faţa lui. Este bine să fim prieteni, dar până la un punct. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite