Iulia Vântur a sărit cu paraşuta de ziua ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulia Vântur a sărit cu paraşuta de ziua ei
Iulia Vântur a sărit cu paraşuta de ziua ei

Vedeta Pro TV Iulia Vântur şi-a sărbătorit aniversarea de 29 de ani într-un mod extrem: a sărit cu paraşuta în tandem cu un instructor.

Prezentatoarea ştirilor dimineţilor de weekend de la Pro TV a primit această experienţă drept cadou de la iubitul ei, Marius Moga.

„De multă vreme mi-am propus să sar cu paraşuta, iar Marius, atent la dorinţele mele, a reuşit să mă surprindă în cel mai potrivit moment“, a declarat Vântur despre ineditul cadou de ziua ei.

Aceasta nu a fost prima activitate „extremă“ încercată de vedetă, care a sărit şi cu o coardă elastică – bungee jumping – în urmă cu cinci ani. Iulia a mai făcut parasailing, rafting şi scufundări.

Despre momentul săriturii, Iulia spune că a trecut prin mai multe stări contradictorii. „A fost o combinaţie de suspans, teamă, plăcere şi libertate. Parcă timpul se oprise în loc, iar când instructorul a deschis paraşuta, am primit cea mai inedită urare de la mulţi ani - în aer“. Vedeta a căzut în gol de la 3.000 de metri, cu o viteză de 200 de kilometri la oră.

„Adi e un adevărat profesionist, pentru că nicio secundă nu am avut senzaţia că sunt în pericol“, spune Iulia despre instructorul ei. Aterizarea a fost şi ea un succes, iar la sol, Marius Moga şi colegii Iuliei au aşteptat-o cu flori, şampanie şi lumânări. La Bucureşti o aştepta o petrecere-surpriză la care au fost invitaţi toţi oamenii dragi ei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite