Iulia Vântur, impresionată de cazurile noilor concurenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulia Vântur, impresionată de cazurile noilor concurenţi
Iulia Vântur, impresionată de cazurile noilor concurenţi

Vedeta se pregăteşte să revină în cel de-al optulea sezon „Dansez pentru tine“, din 23 octombrie, la Pro TV. Oameni simpli care luptă pentru părinţi, coregrafii inspirate din tradiţiile româneşti şi un nou stil de dans - Michael Jackson sunt ingredientele din noul sezon.

Show-ul „Dansez pentru tine“ începe la 23 octombrie şi va fi prezentat tot de Iulia Vântur şi de Ştefan Bănică jr. Iulia spune că cei care intră în competiţia viselor în acest sezon vor dansa pentru părinţii lor, „oameni simpli, dar foarte importanţi pentru cei din jur, adevăraţii eroi din viaţa unui om“.

„Este un sezon în care concurenţii vor să le mulţumească, să le arate oamenilor dragi cât de importanţi sunt în viaţa lor. Vrem să ajungem la lucrurile cu adevărat importante din viaţa noastră - familia, respectul, aprecierea. E unul dintre motivele pentru care vom avea un dans inspirat din tradiţiile şi obiceiurile fiecărei provincii din ţară. Ne întoarcem la rădăcini şi aşa aflăm întotdeauna lucruri noi despre noi“, spune prezentatoarea showului.

Stilurile de dans din acest nou sezon vor fi cele deja consacrate - vals, tango, rumba, quick-step, slow-fox, ţigănesc, Bollywood, improvizaţie şi hip-hop. Stilul de dans Michael Jackson este noutatea acestui sezon, pentru că „toţi au visat şi au crescut cu muzica şi cu dansurile lui Michael Jackson“, după cum spune Iulia.

Relaţii strânse între concurenţi

Prezentatoarea show-ului cu iz de telenovelă povesteşte că există multe momente tensionate în emisiune şi că între vedete şi concurenţi se leagă întotdeauna relaţii strânse.

„Este incredibilă forţa cu care unii oameni îşi depăşesc limitele şi luptă până la epuizare. Este minunat să vezi cum doi oameni care de-abia se cunosc, concurenţi şi vedete, reuşesc să construiască o relaţie strânsă şi puternică în câteva săptămâni. Ei trec prin toate momentele împreună, fie ele bune sau rele. Se motivează unul pe celălalt, trăiesc împreună orice suflare şi asta îi uneşte. Asta şi mai ales responsabilitatea unui destin, cel pentru care luptă“, consideră Iulia Vântur.

Emoţii şi lacrimi

Mai mult, nici echipa de la „Dansez pentru tine“ nu este scutită de emoţii şi de lacrimi. „Misiunea mea şi a lui Ştefan este să-i ajutăm pe concurenţi în momentele grele, să fim sprijinul lor, însă este foarte greu să-ţi stăpâneşti emoţiile câteodată.

Când vezi că toţi cei din jur, inclusiv spectatori, cameramani, colegi, plâng în jurul tău, nu ai cum să nu trăieşti aceleaşi sentimente. Oricum, sunt o fire sensibilă, empatizez cu cei din jur. Trăiesc odată cu ei, încerc să-i ascult, să le înţeleg suferinţa, pentru că petrecem multe ore împreună, clipe importante din viaţa lor. Este imposibil să nu fiu emoţionată în astfel de momente“, se destăinuie aceasta.

Moderatoarea povesteşte că există şi multe momente vesele în pregătirea concursului. „Cele mai amuzante sunt cele din culise, iar cel mai hazliu concurent a fost Pavel Bartoş, care ştia să facă spectacol din orice moment şi avea mereu câte o glumă pentru fiecare sau câte o vorbă care să binedispună şi în cele mai grele momente“, îşi aminteşte aceasta.

Vrea să-şi testeze limitele

Deşi are o carieră în plină ascensiune, Iulia Vântur spune că şi-ar dori să aibă parte şi de alte provocări profesionale, care să o ajute să evolueze.

„Dacă nu visăm la clipa ce urmează, nu avem niciun scop, viaţa devine banală, plictisitoare. Noi putem însă să ne facem viaţa mai frumoasă prin vise, pentru care muncim în fiecare zi. Aşa vin şi hopurile, însă şi satisfacţiile. Sunt un om dornic să experimenteze şi să-şi testeze limitele“, mărturiseşte ea.

Pentru ca emisiunea să iasă ca la carte, moderatoarea susţine că este nevoie de multă muncă în echipă. „Emisiunea se termină vineri noaptea, iar de a doua zi începe o nouă săptămână în care toţi pregătim următorul show. Eu am părticica mea în emisiune, pentru care mă pregătesc, mă consult cu colegii, merg la repetiţii, discut cu concurenţii, avem şedinţe, vizionări, repetiţii şi probe de costume“, conchide Iulia.

Vântur, o fire empatică

Prezentatoarea de la „Dansez pentru tine“ admite faptul că este adesea impresionată de cazurile pe care le prezintă în emisiune. „Am avut parte de multe lecţii de viaţă de la oameni care nu au foarte multă şcoală, dar care au ştiut să înveţe de la viaţă, să se ridice atunci când au căzut şi să revină cu o forţă incredibilă. Cei mai emoţionanţi sunt copiii, este cumplit să vezi durerea în ochii unui copil“, explică Iulia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite