Ilinca Vandici, singură acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilinca Vandici, singură acasă
Ilinca Vandici, singură acasă

După despărţirea de Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, Ilinca se ocupă doar de „Stele sub lupă“, emisiunea pe care o moderează la Antena 2.

Vedeta în vârstă de 23 de ani a revenit pe micile ecrane într-un nou sezon al show-ului pe care îl prezintă. Ea este preocupată acum de carieră şi afirmă că nu este pregătită să vorbească despre viaţa personală.

Despre programul său, Ilinca spune că se împarte între „muncă pentru emisiune, interviuri, şedinţe foto, sport, proiecte mondene, master şi, nu în ultimul rând, persoanele dragi“, dar admite că, în prezent, este singură.

După o relaţie de mai bine de un an cu Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, cei doi au hotărât să se despartă şi să meargă mai departe pe drumuri separate. Moderatoarea de la Antena 2 nu vrea însă să dezvăluie motivul care a dus la această ruptură.

„Nu sunt încă pregătită să vorbesc despre asta, încă am nevoie de timp ca lucrurile să se aşeze. Promit că într-un viitor apropiat voi spune“, susţine aceasta.

Vrea invitaţi relaxaţi

Ilinca este foarte mulţumită de emisiunea pe care o prezintă: „Am păstrat formatul care ne-a consacrat deja în primul sezon. Ne-am păstrat seriozitatea, nu am coborât ştacheta, invitaţii sunt de primă mână. Ei vin cu toate noutăţile la noi, vin cu inima deschisă şi gata de distracţie, asta pentru că nu ­ne-am pierdut simţul umorului, optimismul şi dorinţa de a le face cât mai plăcute serile de weekend tuturor celor de acasă.“

Dorinţa Ilincăi este să realizeze o emisiune mai puţin incisivă, fără scandal, în care vedetele să se simtă ca acasă, pentru că şi ea are parte de acelaşi tratament ca invitaţii în viaţa cotidiană.

„Prefer ca persoanele care trec pragul casei mele, pentru că studioul este a doua mea casă, să fie relaxate, să se simtă confortabil, să le facă plăcere să fie acolo, să-şi dorească să se întoarcă, iar dacă simt şi vor să dezvăluie ceva mai înţepător, atunci ştiu să ascult. Bineînţeles că meseria de moderator presupune şi o curiozitate dezvoltată, deci nu pot să nu îi întreb anumite lucruri, poate nu tocmai plăcute, însă nu insist niciodată, nu merg mai departe decât e cazul, păstrez totuşi o limită a bunului-simţ. Poate tocmai şi pentru că de un astfel de tratament mi-aş dori să am parte şi eu ca invitat într-o emisiune de divertisment“, explică ea.

Vedeta Antena 2 susţine că ­este destul de dificil să fii o figură cunoscută, întrucât „toată lumea doreşte senzaţionalul de fiecare dată şi nu poţi să fii astfel întotdeauna“, dar că îşi asumă statutul de persoană publică, cu tot ce presupune acest lucru.

Cât despre emisiune, Vandici doreşte să îi aibă invitaţi în platou pe Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu.  Deşi în urmă cu ceva timp prezentatoarea îşi dorea şi o carieră muzicală şi un rol într-un serial, ea spune că a renunţat la idee.

image

Nu sunt încă pregă­tită să vorbesc despre asta (despăr­ţirea de Alin Cocoş – n.r.), încă am nevoie de timp ca lucrurile să se aşeze.

image


Ilinca Vandici,
PREZENTATOARE TV

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite