Vampirii au luat minţile adolescenţilor americani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul film din franciza „Amurg: Lună Nouă“ şi serialul „Jurnalele Vampirilor“ au atras cel mai mare număr de premii în cadrul galei Teen Choice Awards din SUA. La evenimentul desfăşurat duminică seara, în Los Angeles, au fost prezente staruri precum Sandra Bullock şi Katy Perry.

Filmul „Amurg: Lună Nouă " şi actorii principali ai seriei au câştigat 12 trofee în cadrul galei, în timp ce serialul „Jurnalele Vampirilor" a primit şapte premii în cadrul celei de-a 12-a ediţii a evenimentului. „Twiligt" a fost premiat la categoriile „Cel mai bun film fantasy", „Cel mai bun rol negativ" şi „Cea mai bună «chimie» dintre personaje".

Robert Pattison, vampirul principal din franciza „Amurg", a fost desemnat cel mai bun star masculin al verii şi cel mai bun actor într-un film dramatic, pentru rolul din „Aminteşte-ţi de mine" („Remember me"). Kristen Stewart a primit trofeul pentru cea mai bună actriţă dintr-un film fantasy şi cel mai bun star feminin al verii, iar Taylor Lautner, vârcolacul din franciza „Amurg", a fost desemnat „Cel mai bun actor dintr-un film fantasy".

Justin Bieber, un Miley Cyrus masculin

Serialul TV „The Vampire Diaries" („Jurnalele Vampirilor") a fost recompensat cu şapte trofee Teen Choice. Nina Dobrev şi Paul Wesley au fost votaţi de publicul adolescent drept „Cei mai buni actori dintr-un serial SF". Şi controversata Lady Gaga a primit o distincţie după ce publicul a desemnat-o „Cea mai bună cântăreaţă". În acelaşi timp, tânărul Justin Bieber, un fel de Miley Cyrus în variantă masculină, a acumulat cel mai mare număr de voturi la categoria „Cel mai bun cântăreţ".

„Avatar", producţia SF regizată de James Cameron, a primit mai multe premii, impunându-se la categoriile „Cel mai bun film SF", „Cel mai bun actor într-un film SF" (Sam Worthington) şi „Cea mai bună actriţă într-un film SF" (Zoe Saldana).

Sandra Bullock a fost premiată la secţiunea „Cea mai bună actriţă într-o dramă", pentru rolul jucat în „The Blind Side" (rol pentru care a primit şi un Oscar), dar şi pentru „Cea mai bună actriţă dintr-o comedie", pentru „The Proposal". „Gossip Girl" a fost desemnat „Cel mai bun serial TV", iar „Glee" s-a impus la categoria „Cea mai bună comedie TV".

Teen Choice Awards este un eveniment care premiază persoane şi producţii din muzică, cinematografie, sport, televiziune şi modă, iar trofeele au fost acordate în urma voturilor exprimate de fanii adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite