Valentina Pelinel debutează în film

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra va putea fi văzută şi în postura de actriţă pe marile ecrane, în filmul "După EA" Una dintre cele mai cunoscute fotomodele din România, Valentina Pelinel, va debuta la

Tânăra va putea fi văzută şi în postura de actriţă pe marile ecrane, în filmul "După EA"

Una dintre cele mai cunoscute fotomodele din România, Valentina Pelinel, va debuta la sfârşitul acestei luni într-un rol de film. Producţia se numeşte "După EA" şi este produsă de Temple Film şi Media Pro Pictures.
Filmul are regia semnată de Cristina Ionescu, iar Valentina a jucat alături de Dragoş Bucur, Anca Florea, Victor Hrebengiuc, Dana Nălbaru şi Mimi Brănescu.

"După EA" prezintă viaţa unui bărbat de succes, cu o carieră promiţătoare în publicitate şi cu o viaţă de familie chiar fericită. Traiul îi este tulburat de o tânără necunoscută (Valentina Pelinel), pe care o zăreşte întâmplător într-o cabină telefonică, şi faţă de care simte o atracţie irezistibilă. De aici încep problemele bărbatului, un şir întreg de evenimente neobişnuite care îl fac să îşi neglijeze cariera şi viaţa de familie.

Despre primul său contact cu lumea cinematografică, Valentina declară: "Rolul meu este acela de femeie-obsesie, o imagine pentru care personajul principal face o pasiune nebună şi despre care nu poţi spune sigur dacă există în realitate sau doar în imaginaţia lui".

În urmă cu 10 ani, Valentina câştiga concursul Top Model România şi a reuşit să cucerească continentul de peste Ocean. Ea are acum un CV bogat în colaborări cu cei mai cunoscuţi designeri din lume şi numeroase spoturi publicitare, la care poate să mai adauge şi noua sa pasiune, filmul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite