VIDEO Valentin Dinu a renunţat la job pentru muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ocupantul locului al treilea la concursul „Românii au talent“, care a primit numeroase oferte din partea cluburilor şi a instituţiilor publice din Prahova, nu mai lucrează la spălătoria auto. Ploieşteanul Valentin Dinu nu a câştigat marele premiu de 120.000 de euro, dar viaţa lui s-a schimbat radical după ce a apărut în show-ul de la Pro TV.

În urmă cu câteva luni, tânărul de 22 de ani era un anonim care lucra într-o spălătorie de maşini din Ploieşti. Când s-a înscris la „Românii au talent" spera să poată oferi o viaţă mai bună familiei sale. Vocea lui i-a impresionat pe membrii juriului, dar şi pe românii din toată ţara şi, chiar dacă s-a clasat pe locul al treilea, imediat după finală a primit oferte numeroase pentru concerte şi colaborări cu nume celebre precum Holograf.

Vezi aici video

De la începutul acestei luni, ploieşteanul a hotărât să renunţe la locul său de muncă de la spălătoria auto. Deocamdată, tânărul face repetiţii acasă, dar speră ca în curând să se pregătească într-un studio muzical. „Gata, nu mă mai duc la spălătorie. Acum o să mă ocup de cariera mea muzicală. Am primit şi mai multe oferte de impresariat după concurs şi urmează să iau o hotărâre în acest sens. Până atunci, particip la o serie de evenimente publice şi private, care îmi asigură o situaţie financiară suficient de bună pentru a-mi întreţine familia. Pe viitor, o să urmez şi cursuri de canto cu profesoara Crina Mardare", a declarat pentru „Adevărul de Seară" Valentin Dinu.

Colaborare cu Holograf

Primul concert important al lui Valentin, la un meci al echipei CSU Asesoft   Foto: ads



„După concurs, am primit multe oferte de a participa la petreceri publice şi private din Ploieşti. Am fost invitat să cânt şi la sărbătoarea oraşului, «Zilele Ploieştiului», şi am acceptat cu mare plăcere", a completat tânărul. În weekendul trecut, Valentin Dinu a făcut senzaţie la Sala Sporturilor din Ploieşti. El le-a cântat suporterilor CSU Asesoft şi se pare că melodiile sale au avut efect şi asupra jucătorilor, echipa câştigând partida disputată cu U Mobitelco.

image

Vezi mai multe pe Romanii au talent



Un alt proiect important pentru Valentin Dinu este colaborarea cu trupa Holograf, pentru un duet la piesa „Ochii tăi". „Nu mă aşteptam în viaţa mea să ajung să cânt cu băieţii de la Holograf. Am fost la repetiţii şi totul a decurs bine", ne-a declarat, încântat, tânărul. Valentin s-a născut într-o familie de muzicieni: mama sa a urmat Liceul de Muzică din Ploieşti, iar tatăl lui a cântat la chitară şi vocal în localuri din toată ţara. Valentin a început să interpreteze piese din repertoriul lui Michael Jackson, la vârsta de 9 ani. După ce a terminat zece clase, el a fost nevoit să renunţe la şcoală pentru a-şi ajuta familia. S-a angajat la un depozit de materiale, unde a lucrat doi ani. La 19 ani, s-a căsătorit, iar acum are un băiat de doi ani şi patru luni. „Chiar dacă îmi este greu, nu regret nicio clipă că m-am căsătorit la o vârstă fragedă", a declarat tânărul.

"După concurs, am primit multe oferte de a participa la petreceri publice şi private din Ploieşti, care îmi asigură o situaţie financiară suficient de bună pentru a-mi întreţine familia.''
Valentin Dinu  cântăreţ

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite