VIDEO Roberta Anastase, Queen of Europe, mai frumoasă decât Andreea Marin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a povestit despre concursurile de frumuseţe la care a participat, dar şi despre vedetele care se afla pe lista sa de "învinşi".

Roberta Anastase a câştigat locul 1 la Miss România în 1994, devansându- le printre altele şi pe Andreea Marin, Iulia Frăţilă şi Simona Pătruleasa.



"Ăsta este primul meu concurs Miss România şi prima dată când mergeam pe tocuri. Era un concurs la care a participat şi Andreea Marin, dar n-a intrat nici în primele 10. Ea venise ca şi câştigătoare de pe Miss Moldova, dar, ulterior, a pierdut ritmul. Şi Iulia Frăţilă a fost de asemenea în concurs. Chiar în ziua aia împlineam 18 ani", a povestit Roberta Anastase.

image



Ulterior, în 1996, a primit titlul de "Queen of Europe".

"M-a departajat proba întrebărilor, unde am fost întrebată ce eveniment din istoria recentă a poporului dumneavoastră l-a marcat în mod fundamental şi am vb despre tinerii care au murit în revoluţie şi acest sacrificiu al lor a demonstrat faptul că de fapt este important în viaţă să ai capacitatea să te sacrifici pentru idealuri", a mai povestit Anastase.



A urmat concursul Miss Europe, unde a ieşit în primele zece, iar în 1996 a ajuns în finala Miss Univers, desfăşurată în SUA.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite