VIDEO Ilie Năstase încă mai ştie să înjure în trafic. De la Brigitte Sfăt nu se aştepta nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un lucru este cert din imaginile ce le puteţi urmări mai jos. Dacă ai BMW de sute de cai putere şi te mai cheamă şi Ilie Năstase atunci autostrada e toată a ta. Iar dacă o mai ai şi pe Brigitte Sfăt pe post de copilot si portavoce atunci nimeni şi nimic nu te mai poate opri din drum.

Ce s-a petrecut mai precis, zilele trecute, pe Autostrada Soarelui între familia lui Năstase şi un alt participant la trafic?

Personajul agresat verbal de Ilie şi Brigitte circula pe autostradă pe banda a doua. Din spate, foarte rapid, s-a apropiat vijeliosul Ilie Năstase care s-a năpustit în primă fază cu o avalanşă de blitz-uri.

Mult prea rapid şi nervos pe şosea, Nasty n-a mai avut răbdare să se elibereze banda, depăşind în mare viteză de pe prima bandă.

Cel vizat a pus mâna pe un aparat foto şi a înregistrat modul în care fostul mare tenismen se comportă pe şosea. Cu greu s-a putut ţine după acesta, BMW-ul argintiu zburând cu peste 180 km/h.

Peste ceva momente, conflictul se mută într-o benzinărie de pe A2. Foarte nervos, Năstase se aruncă spre şoferul luat în vizor.

Citeşte articolul integral şi vezi video pe click.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite