VIDEO Actorul american Danny DeVito recompensat cu o stea pe Walk of Fame

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Danny DeVito, deţinător a nouă premii din industria cinematografică şi al altor 27 de nominalizări, a fost recompensat joi cu o stea pe celebrul 'Walk of Fame' din Hollywood, notează AFP.

Danny DeVito, în vârstă de 66 de ani, a fost recompensat cu cea de-a 2445-a stea de pe "Walk of Fame".

Actorul s-a închinat în faţa stelei sale şi a respectat tradiţia ce impune ca persoana recompensată să fie prima care păşeşte pe stea, descălţându-se de pantof şi ciorap pentru a pune piciorul gol pe preţioasa placă.



"Întrebarea este: trebuie să o iau acasă sau să o las aici? Sau aş putea să mă mut în magazinul acesta şi să vin în fiecare zi să o lustruiesc", a glumit Danny DeVito.

Născut la 17 noiembrie 1944 într-o localitate din statul New Jersery, situat în estul SUA, Danny DeVito s-a făcut remarcat în numeroase filme, cum ar fi serialul 'Taxi' (Globul de Aur în 1980 pentru cel mai bun actor de serial într-un rol secundar, Emmy în 1981), 'Zbor deasupra unui cuib de cuci', 'L.A. Confidential', 'Batman revine', 'Sinuciderea fecioarelor'.

De asemenea, el a fost producător pentru pelicule celebre ca 'Erin Brocovich', 'Gattaca', 'Pulp Fiction' ori regizor ('Ucideti-l pe Smoochy!', 'Matilda', Hoffa', 'Războiul rozelor', 'Arunc-o pe mama din tren').

image

VIDEO

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite