VIDEO Dayana Mendoza votează la Miss Universe România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finala concursului de frumuseţe va fi transmisă în direct, la postul TVR 1, mâine-seară, de la ora 21.10. Câştigătoarea va reprezenta România la finala internaţională Miss Universe 2009, eveniment care are loc la 23 august, în Bahamas.

Cu o excepţie - Ioana Boitor, care a câştigat locul al doilea la Miss World 2006 - româncele nu au făcut performanţă la concursurile internaţionale de frumuseţe, deşi nurii lor sunt lăudaţi în toată lumea.

Citiţi şi:

Miss Universe vine în România
Timisoara: Frumoasele italienilor
Scandal gay la Miss USA
adevarul.es  Cea mai sexy femeie din Spania locuieşte într-un apartament de 50 de metri pătraţi

Mâine seară, 23 de tinere care aspiră la glorie şi recunoaştere (sau care poate vor doar să salveze balenele şi pădurea tropicală) îşi vor încerca norocul în finala Miss Universe România 2009. Invitata specială al evenimentului şi, totodată membră a juriului, este actuala deţinătoare a titlului Miss Universe, Dayana Mendoza (23 de ani), din Venezuela, o ţară care are un cult pentru concursurile de acest gen.

Trei concurente descalificate

807 fete din întreaga ţară s-au înscris la preselecţia din acest an a concursului, reluat după o pauză de 11 ani. Dintre acestea, doar 23 au fost alese pentru finala de mâine seară, însă selecţia nu s-a desfăşurat fără peripeţii.

Organizatorii concursului au decis să excludă din competiţie trei tinere care au încălcat regulamentul şi au pozat în ipostaze nedemne de o posibilă viitoare Miss Universe.

„Miss Universe este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de frumuseţe din lume şi regulile de moralitate nu pot fi încălcate. Faptul că cele trei fete nu au declarat apariţiile lor cu un oarecare grad de nuditate, a avut o consecinţă defavorabilă participării lor în competiţie“, a declarat Alina Dumitru, Director de Comunicare Miss Universe România 2009.

„Chiar dacă aceste fotografii nu au fost publicate, e un risc pe care nu ni-l putem asuma: pozele pot fi date publicităţii mai târziu sau fata respectivă poate fi şantajată“, a precizat Mike Costache (31 de ani), deţinătorul licenţei Miss Universe România.

Votul publicului va conta în proporţie de 50%

Cele 23 de finaliste se află de două săptămâni în cantonament şi se pregătesc intens pentru concursul de mâine seară, sub supravegherea regizoarei Beatrice Rancea, care le consiliază în ceea ce priveşte mişcarea scenică şi dicţia.

Juriul va avea în vedere mai multe criterii, atât frumuseţea participantelor, cât şi inteligenţa, eleganţa şi rafinamentul. În concursul de mâine, ele vor avea de trecut cinci probe. Punctajul acordat va fi constituit din notele acordate de juriu, în proporţie de 50%, şi din votul publicului, prin televoting, tot 50%.

Printre membrii juriului se numără Daniela Nane (fostă Miss România), „regina sprâncenelor”Anastasia Soare, Mike Costache (Preşedinte Miss Universe Romania), Monica Grosu Tusac (reprezentanta României la Miss Universe 1995), dar şi câţiva importanţi oameni de afaceri.

Două românce la „Miss Italia nel Mondo“

Un alt renumit concurs de frumuseţe, „Miss Italia nel Mondo“, va avea loc mâine seară. În finală participă 50 de tinere din 43 de ţări, iar două dintre ele sunt românce: Simona Lungu (Miss Italia nel Mondo - România) şi Diana Vasiloiu (Miss Balcani).

În competiţie este înscrisă şi o concurentă din Republica Moldova, Diana Curmei. Cele 50 de concurente vor fi prezentate publicului, în avanpremieră, în această seară, de la ora 20.30, la postul Rai Uno. Finala va fi transmisă mâine, de la aceeaşi oră, tot la Rai Uno. Preşedintele juriului va fi celebra actriţă Maria Grazia Cuccinotta.







Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite