VIDEO Mike Tyson se destăinuie la Oprah Winfrey: "M-am săturat să eşuez!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Mike Tyson se destăinuie la Oprah Winfrey: "M-am săturat să eşuez!"
VIDEO Mike Tyson se destăinuie la Oprah Winfrey: "M-am săturat să eşuez!"

Fostul campion la categoria grea, Mike Tyson, recunoscut pentru durităţile sale din ring, dar şi din viaţa personală, se dezvăluie pe canapeaua din studioul Oprahei Winfrey , într-un interviu în care pugilistul spune că este un alt om acum, familist şi mult mai cuminte.

Fostul campion a declarat că atitudinea sa agresivă care i-a dominat viaţa în ultimii 20 de ani ar putea să-l ucidă în mai puţin de 2 ani, motiv pentru care şi-a dat seama că trebuia să-şi schimbe comportamentul. "Încă sunt surprins că mai trăiesc", a spus Tyson, care şi-a arătat şi faţa sinceră, candidă, în emisiunea Oprahei, conform jurnaliştilor americani.

În interviul cu Oprah, Tyson a vorbit despre acţiunile sale care l-au adus mereu în centrul atenţiei publice şi a criticilor: anii petrecuţi în închisoare, căsnicia tumultoasă de opt luni cu Robin Givens, dependenţa de droguri. Pe lângă acestea, el a vorbit şi despre averea de 400 de milioane de dolari pe care a irosit-o, celebrul meci din 1997 când i-a muşcat urechea adversarului său Evander Holyfield, şi, pentru prima dată în public, Tyson a discutat despre moartea fiicei sale de 4 ani de la începutul acestui an.



Cheia care i-a declanşat o reabilitare a comportamentului său, a fost, se pare, filmul Tyson, un documentar despre viaţa lui filmat în timpul perioade de dezintoxicare de acum doi ani. "Dacă nu sunt conştient de cine sunt cu adevărat, o să continui să duc o viaţă nebună şi o să-mi distrug frumoasa mea familie şi pe mine şi nu mai vreau să urmez acest drum", a spus Tyson. 

Fostul campion a declarat, cu lacrimi în ochi, că nu vrea să ştie detaliile despre moartea fiicei sale : "Nu ştiu detalii şi nici nu vreau să ştiu. Dacă aflu, atunci cineva este de vină şi dacă există un vinovat, vor apărea şi probleme". Tyson nu vrea să-şi învinovăţească fosta soţie sau copiii săi mai mari  pentru accidentul ciudat în care fiica sa, Exodus, a fost găsită inconştientă, încurcată într-un cablu care atârna din maşina.



Cât despre căsnicia cu Givens, Tyson a spus că mariajul lor a fost abuziv de ambele părţi - că ar fi lovit-o pe Givens, dar ea l-a abuzat emoţional.

Despre meciul cu Holyfield, Tyson spune: "Eram supărat fiindcă era un luptător atât de bun, eram doar supărat pe el", iar după incident, Tyson a spus că "nu ma simţeam deloc vinovat", iar scuzele pe care i le-a dat nu au fost sincere.  Acum, însă, Tyson ar vrea să-i vorbească lui Holyfield.

Boxerul i-a mai spus Oprahei că o viaţă agitată l-ar putea ucide în mai puţin de doi ani, motiv pentru care vrea să aibă griijă de familia sa şi să ducă o viaţă monogamă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite