VIDEO "This Is It", lansat pe marile ecrane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO "This Is It", lansat pe marile ecrane
VIDEO "This Is It", lansat pe marile ecrane

Mult fast, vedete şi mitinguri de protest, astfel se poate rezuma în câteva cuvinte lansarea pe marile ecrane a filmului documentar "This Is It", care sintetizează peste 100 de ore de repetiţii susţinute de Regele pop-ului Michael Jackson cu puţin înainte de decesul acestuia.

Fraţii artistului, Jermaine, Marlon, Tito şi Randy au participat la premiera rezervată starurilor în Los Angeles. Filmul a ajuns simultat pe marile ecrane din 18 oraşe ale lumii. La premiera de la Los Angeles au participat nume amri ale lumii artistice de peste Ocean: Will Smith, Jennifer Lopez, Paris Hilton, Katy Perry, Jennifer Love Hewitt şi fondatorul Motown Records, Berry Gordy Jr.

Citiţi şi


În timp ce publicul privea înmărmurit imagini de la repetiţiile lui Jacko pentru marea sa revenire, un grup de fani protestau la Londra faţă de lansarea documentarului, care ar prezenta, de fapt, degradarea accelerată a sănătăţii artistului. Aceştia acuza AEG Live că a pus prea multă presiune asupra lui Michael prin programarea celor 50 de concerte de la Londra.

Jacko a decedat pe 25 iunie la vârsta de 50 de ani, după ce şi-a petrecut ultimele patru luni repetând pentru marea sa revenire care nu a mai avut loc.

Elizabeth Taylor: Un fil ca un cadou de la Dumnezeu

Buna prietenă a lui Jacko, actriţa Elizabeth Taylor, a declarat pe pagina sa de Twitter: "cel mai bun film pe care l-am văzut vreodată. Am plâns de bucurie ca în faţa unui dar de la Dumnezeu. Nu va mai fi altcineva ca el".

Filmul va rula în cinematografele lumii doar două săptămâni.



Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite