VIDEO Minculescu: „Salut oraşul copilăriei mele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

30.000 de oameni au vibrat la apariţia Iris pe scena RMA. Deşi covorul roşu a fost populat de vedetele muzicii autohtone, publicul prezent la Romanian Music Awards a părut că aşteaptă doar o trupă: Iris, în forma ei completă.

Cu prazul în mână, ca simbol al venirii în Cetatea Banilor, cântăreţii au defilat prin faţa ziariştilor mai ceva ca la Oscar. Artiştii au sosit în jurul orei 19.30, fiind întâmpinaţi pe covorul roşu de gaşca de la Radio 21, Orlando, Escu şi Popescu. În ţinute care mai de care mai extravagante, artiştii au ţinut să-şi etaleze încălţămintea, bijuteriile şi rochiile de mii de euro.

Cea mai spectaculoasă apariţie a fost cea a artistei Cream, care a intrat pe covorul roşu la braţul lui Ja Rule, rapperul american invitat special la gala premiilor Romanian Music Awards, alături de Nelly Ciobanu, Liana McCarthy şi Nexx. „Sper ca piesa mea să aibă succes şi aici la Craiova, cu toate că şi ceilalţi au piese foarte bune“, a declarat Cream. Se pare că Ja Rule deja i-a propus artistei o colaborare în timp ce se deplasau spre scena RMA din Piaţa „Mihai Viteazul” din Craiova. „Nu vreau să dezvălui nimic deocamdată. Eu am mai avut colaborări şi cu alţi artişti străini, deci drumurile sunt deschise“, a mai spus cântăreaţa.

La capitolul ţinute, s-a remarcat şi proaspăta mămică Andreea Bănică, aflată aseară la prima apariţie pe scenă după naştere. Într-o rochie stil gogoşar semnată Lena Criveanu, Bănică a făcut furori, fiind într-o formă de zile mari. „M-am pregătit special pentru acest show, timp de câteva zile şi am făcut un efort pentru fanii mei, deşi am trecut printr-o perioadă dificilă“, a spus artista.

IRIS a revenit

Cel mai aşteptat moment al serii a fost apariţia lui Cristi Minculescu, solistul trupei Iris. Este prima apariţie publică a solistului după intervenţia chirurgicală suferită în Regensburg, Germania. Faimosul artist s-a abţinut de la orice declaraţii.

Totuşi, prin vocea impresarului trupei Iris, Cosmin Nicoară, Minculescu a transmis: „Sunt emoţiile primei mele apariţii pe scenă şi abia le aştept”. Cristi Minculescu a stat mai bine de o jumătate de oră în aşteptarea intrării pe scenă, în maşina Jandarmeriei.
Trofeul festivalului a fost acordat trupei Iris, într-o mare de aplauze.

„Bună seara, prieteni, salut oraşul copilăriei mele, salut cel mai frumos oraş din lume, Craiova! Bună seara întregii ţări! Mulţumesc unei echipe de fotbal care m-a ţinut în viaţă. Mi-ar plăcea să cred că vom fi campioni la anul“, a spus Minculescu cu vocea uşor tremurândă, făcând referire la „Universitatea“ Craiova. Deşi era anunţat că artistul nu va cânta, la vederea zecilor de mii de fani care strigau la unison „Iris, Iris, Iris“, Cristi a cântat cu mulţimea, „Oltenia, eterna Terra Nova“, imnul echipei „Universităţii“ Craiova. Minute în şir, Piaţa Mihai Viteazul a răsunat de aplauzele spectatorilor.  (A colaborat şi Laura Negrea)

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite