VIDEO Eminem va reveni pe marile ecrane în filmul SF Shady Talez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Eminem va reveni pe marile ecrane în filmul SF Shady Talez
VIDEO Eminem va reveni pe marile ecrane în filmul SF Shady Talez

Rapperul american Eminem va reveni pe marile ecrane, după o pauză de şapte ani, în filmul SF intitulat "Shady Talez", ce va fi realizat în variantă 3D şi produs de D.J. Classicz/ Davis Entertainment, informează screendaily.com.

D.J Classicz/ Davis Entertainment este o companie de producţie cinematografică înfiinţată sub forma unui parteneriat între John Davis, producătorul filmului "Eu, Robotul", şi producătorul-scenarist Dallas Jackson.

Cântăreţul american, care a jucat în 2002 în filmul "8 Mile", va fi şi producătorul acestui proiect cinematografic, alături de John Davis, Dallas Jackson şi Kevin Grevioux, scenaristul filmului "Lumea de dincolo/ Underworld".

Scenariul filmului va fi scris de Kevin Grevoux şi Dallas Jackson.

Potrivit presei americane, "Shady Talez" va fi o combinaţie între "Zona crepusculară/ The Twilight Zone" şi "Creepshow", două îndrăgite seriale SF americane cu profunde accente de dark-cinema.

Proiectul "Shady Talez" va fi adaptat nu doar pentru marele ecran, ci şi în presa scrisă, producătorii lui urmând să lanseze, în 2010, o serie de patru volume de benzi desenate, ce va fi publicată de Marvel Icons.

Eminem şi-a lansat, în prima parte a anului, noul său album, intitulat "Relapse", acesta fiind primul material al rapperului din ultimii patru ani.



Precedentul album al lui Eminem a fost "Curtain Call: The Hits", lansat în 2005, care s-a vândut în 2,9 milioane de copii în Statele Unite, conform Nielson SoundScan. "Encore", din 2004, s-a vândut în 5,1 milioane de exemplare.

Eminem a încercat, în ultimii ani, să lupte împotriva dependenţei de droguri, fiind internat în repetate rânduri în clinici de dezintoxicare. În plus, rapperul a divorţat, în decembrie 2006, de soţia sa, Kim, cei doi luptându-se în justiţie pentru custodia fiicei lor, a cărei tutelă este deţinută în prezent de cântăreţ.

Eminem a realizat, de-a lungul carierei sale, şase albume, care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite