VIDEO Baga Riffu, primul videoclip PhenomenOn

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Baga Riffu, primul videoclip PhenomenOn
VIDEO Baga Riffu, primul videoclip PhenomenOn

PheonomenOn a realizat primul videoclip Baga Riffu. Filmările pentru acest clip au durat nu mai puţin 12 ore. După ce au luat vacanţa, cei cinci adolescenţi din trupă nu au lăsat relaxarea să le încurce planurile. Pe lângă filmările pentru videoclip şi concertele pe care le susţin, ei lucrează de zor la primul album. Baga Riffu, va fi de altfel şi  melodia de deschidere a primului lor album.

Mai citeşte şi:

VIDEO PhenomenOn, şi copiii cântă foarte bine rock


Pentru băieţi, cel mai gustat moment l-a reprezentat folosirea unei trambuline de 4,5 m. Pe lângă distracţie au rezultat şi imagini inedite cu sărituri spectaculoase.

Oficial, lansarea videoclipului este programată în toamnă.

"Aşa cum am spus de mai multe ori, copii de la PhenomenOn sunt talentaţi şi ceea ce este extrem de important, foarte muncitori. Trupa este imaginea Campaniei Naţionale Antidrog, care va începe în această toamnă şi se va desfăşura pe aproape întreg anul şcolar 2009-2010. Pentru aceasta campanie baieţii au compus o melodie absolut senzaţională, la care se va face al doilea clip PhenomenOn. Clipul va fi gata  la sfârsitul acestei luni. Până atunci, Andrei, Cătălin, Iulian, Florian şi Mario se bucură de vacanţa de vară dar vor cânta la mare, în cadrul proiectul "Radiovacanţa copiilor", un proiect care face parte dintr-un demers mai amplu aparţinând Radio-România şi ANPDC, inclus în parteneriatul strategic dintre cele două instituţii şi argumentat de eforturile Romananiei de a implementa Conventia ONU privind drepturile copilului. Parteneriatul se intituleaza sugestiv "ANPDC şi Radio-Romania le dau cuvantul copiilor", explică Atena Columb , PR Manager Phoenix & PhenomenOn.

Trupa PhoenomenOn s-a format în 2007 şi cu toate că este formată din adolescenţi, au 11, 12, 13, 14 şi 17 ani, s-au făcut deja remarcaţi pe scena rock-ului românesc.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite