VIDEO Paraziţii, după şase luni în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată după o „pauză meditativă” de şase luni, trupa Paraziţii concertează în Bucureşti în unul dintre cele mai noi cluburi, Hala de Muzică. Ultima piesă a trupei, „Mix bun necenzurat”, poate fi ascultată pentru prima dată live în Capitală, sâmbătă de la ora 21 din unul dintre cele 30 de paturi din club.

Citiţi şi:

„Iarba legală“ invadează oraşele din România

Trupa Paraziţii concertează în cadrul evenimentului „Legal Night”, concept adus şi dezvoltat în Bucureşti de Pac Pac Events, prin care se susţine consumul de substanţe cu efect psihedelic legale.

 „Sunt de acord cu fumatul plantelor cu efect psihedelic şi nu înţeleg de ce un fenoment atât de răspândit este ilegal”, este de părere promotorul evenimentului, Mihai Marin.

Organizatorul „Legal Night” susţine că substanţele consumate în cadrul evenimentului au acelaşi efect ca şi marijuana, însă compoziţia substanţelor este diferită, acestea neaflându-se pe lista substanţelor interzise de lege.

În timpul petrecerilor, ajunse deja la a treia ediţie, Spice Shop distribuie câte un pliculeţ cu astfel de substanţe în mod gratuit. Fenomenul a luat amploare în România, astfel de „magazine de vise” fiind din ce în ce mai des întâlnite.

Pac Pac Events ajută trupe tinere să se afirme prin conceptul „Rock in”, însă pe 30 mai îl va aduce pentru prima dată la Bucureşti pe beatboaxer-ul londonez Beardyman. Acesta, pe lângă muzică, foloseşte pe scenă şi umor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite