VIDEO Organizatorii din Arad susţin că n-au datorii la Costner

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Organizatorii din Arad susţin că n-au datorii la Costner
VIDEO Organizatorii din Arad susţin că n-au datorii la Costner

Cornelia Paloş, directorul festivalului Internaţional de Film Ro-Iff de la Arad, eveniment în cadrul căruia a concertat Kevin Costner, neagă informaţiile apărute în presă după show-ul de sâmbătă seara, potrivit cărora onorariul actorului american nu a fost plătit în totalitate. Aceasta susţine că prevederile contractuale au fost respectate.

Cornelia Paloş a declarat pentru „Adevărul“ că nu-şi explică de unde anume au pornit zvonurile referitoare la neplata a 29.000 de dolari din onorariul solicitat de managementul starului.

Neînţelegeri cu partenerii locali

„Eu nu am fost întrebată, nu mi s-a cerut nicio părere, dar pot să vă spun că, din punctul meu de vedere, prevederile contractuale asumate au fost respectate în totalitate“, a declarat Cornelia Paloş, care însă nu a negat anumite neînţelegeri cu partenerii locali, Casa de Cultură a Municipiului Arad şi Primăria Arad.

„Există anumite interese legate de discreditarea mea şi o relaţie mai tensionată cu anumiţi reprezentanţi ai presei centrale“, a explicat Paloş.

Ovidiu Balint, directorul Casei de Cultură a Municipiului Arad, a declarat că nu poate confirma sau infirma existenţa unei datorii faţă de formaţia Modern West.

„Contractul în urma căruia artistul a venit la Arad a fost semnat între el şi Fundaţia Artis, organizatorul evenimentului. Noi nu avem nicio legătură, aşa că nu vă pot spune nici ce clauze erau, nici dacă au fost respectate sau nu. Pot să vă spun că noi am avut de rezolvat partea tehnică şi că acolo nu au existat probleme“, a declarat Balint.



Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite