VIDEO O expoziţie cu obiectele lui Michael va stăbate lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO O expoziţie cu obiectele lui Michael va stăbate lumea
VIDEO O expoziţie cu obiectele lui Michael va stăbate lumea

Un contract încheiat între administratorii averii lui Michael Jackson şi AEG Live care priveşte organizarea unei expoziţii itinerante cu obiectele personale ale regelui muzicii pop, a fost aprobată de justiţia americană, informează Reuters.

Mai citeşte şi:
VIDEO Filmul cu ultimele repetiţii ale lui Michael Jackson, la 28 octombrie
Medicul lui Michael Jackson va fi acuzat de crimă
VIDEO Mexic: 11.000 de fani Michael Jacksoni vor dansa "Thriller"

Michael Jackson va fi înmormântat la 3 septembrie, la cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles. Iniţial familia a anunţat că starul va fi înhumat la 29 august, ziua în care ar fi împlinit 51 de ani.

Reamintim că  AEG Live este promotorul concertelor londoneze care ar fi trebuit să marcheze revenirea pe scenă a lui Michael Jackson.

Deşi a avut câteva obiecţii, mama lui Michael a declarat în instanţă că nu se opune acestei expoziţii. Katherine Jackson cerut ca mai multe companii să concureze pentru obţinerea drepturilor de a organiza un astfel de eveniment.

Pe de altă parte, ea avocaţii lui Katherine Jackson au  spus că este posibil să intenteze proces împotriva lui Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson şi împotriva companiei AEG Live, care l-ar fi plătit pe doctor să aibă grijă de star pe parcursul seriei de concerte.

Murray este suspectat de asasinarea cântăreţului, iar presă americană a anunţat că acesta va fi acuzat oficial săptămâna viitoare. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite