VIDEO Michael va fi înmormântat într-un sicriu suflat cu aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funeraliile artistului vor avea loc marţi, 7 iulie, la Staples Center, a confirmat familia artistului. Sicriul, în valoare de 25.000 de dolari în care Michael Jackson va fi înmormântat, va fi depus la Staples Center, în arena cu 20.000 de locuri.

„Promothean“ este suflat cu aur de 14 carate, căptuşit cu catifea albastră şi a fost pe placul lui Michael de când l-a văzut în 2006 la înmormântarea lui James Brown.

Dacă familia Jackson acceptă, ecrane imense vor fi montate în afara clădirii pentru a le putea oferi miilor de fani privilegiul de a participa la ceremonia funerară.

Membrii familiei s-au întâlnit cu reprezentanţii poliţiei din Los Angeles pentru a discuta opţiunile rămase după ce înmormântarea la Neverland nu a mai fost posibilă. Se pare că, după legile califor-niene, este ilegal să îngropi un mort altundeva decât în afara unui cimitir.

11.000 de bilete pentru ceremonia din interiorul arenei vor fi oferite gratuit, doar că nu se ştie încă cum vor fi distribuite, declară Randy Phillips, şeful executiv AEG Live. Sunt aşteptate în jur de 100.000 de persoane, ceea ce înseamnă că vor exista probleme majore în ceea ce priveşte controlul mulţimii, relatează yahoo.news.com.

Debbie Rowe îşi vrea copiii înapoi

De asemenea, Jermaine Jackson, fratele lui Michael, a declarat că familia sa vrea să organizeze mai multe ceremonii simultane în diverse state ale Americii. Debbie Rowe a declarat pentru postul NBC că va cere custodia copiilor săi, reuşind deja să obţină o amânare pentru audierea care urma să aibă loc la 6 iulie pentru Katharine Jackson, mama lui Michael.

Aceasta deţine temporar custodia celor trei copii, şi, deşi Debbie Rowe a renunţat la drepturile părinteşti şi nu a fost numită în testamentul lui Michael, se pare că are un caz puternic şi şanse mari de a-şi recupera copiii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite