VIDEO Filmul cu ultimele repetiţii ale lui Michael Jackson, la 28 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Filmul cu ultimele repetiţii ale lui Michael Jackson, la 28 octombrie
VIDEO Filmul cu ultimele repetiţii ale lui Michael Jackson, la 28 octombrie

Filmul care prezintă ultimele repetiţii ale lui Michael Jackson se va lansa la 28 octombrie, cu două zile mai devreme decât a fost anunţat iniţial. Pelicula va rula în cinematografe, inclusiv în cele din România, doar două săptămâni, au anunţat reprezentanţii studiourilor Sony, citaţi de Reuters. În Statele Unite, biletele vor fi puse în vânzare începând din 27 septembrie.

Mai citeşte şi:
Medicul lui Michael Jackson va fi acuzat de crimă
VIDEO Mexic: 11.000 de fani Michael Jacksoni vor dansa "Thriller"
Michael Jackson ar putea fi starul decedat cu cei mai mulți bani

Regizorului filmului a fost desemnat coregraful Kenny Ortega, care a colaborat cu Michael de-a lungul întregii sale cariere. De altfel, Ortegava realiza şi montajul imaginilor cu repetiţiile pentru seria de concerte londoneze, intitulată "This Is It".

"Fanii îl vor vedea pe Michael aşa cum nu l-au văzut niciodată înainte - un mare artist, în timp ce lucrează", a spus Kenny Ortega. Acesta consideră cele 100 de ore de înregistrări din timpul repetiţiilor sunt "brutale, emoţionante şi puternice" şi le vor da ocazia fanilor să aibă "o imagine rară din culise a starului".

Potrivit Mediafax, compania Sony a plătit 60 de milioane de dolari pentru achiziţionarea înregistrărilor cu ultimele repetiţii ale ale lui Michael Jackson.

 Reamintim că Michael ar fi trebuit să susţină 50 de concerte la Londra, începând din 13 iulie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite