VIDEO Michael Douglas, înapoi pe platourile de filmare după lupta cu cancerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Douglas, alături de cei doi copii şi soţia sa, Catherine Zeta-Jones, într-un rollercoaster, săptămâna trecută
Michael Douglas, alături de cei doi copii şi soţia sa, Catherine Zeta-Jones, într-un rollercoaster, săptămâna trecută

Actorul american Michael Douglas s-a întors pe platourile de filmare, după o perioadă de aproape jumătate de an în care s-a luptat din greu cu cancerul la gât, pentru un proiect media lansat de New York Times.

Actorul american a filmat un scurtmetraj pentru un proiect video lansat de publicaţia New York Times, intitulat "Fourteen Actors Acting", în care au filmat actorii care au definit cinematografia anului 2010, informează Mediafax.

Acest proiect video reprezintă o galerie video a tipologiilor clasice de actori şi conţine 14 scurtmetraje de câte un minut, filmate în alb-negru de Solve Sundsbo, pe muzica lui Owen Pallet.

În scurtmetrajul său, Michael Douglas are o expresie gânditoare, stând într-un fotoliu din piele. La acest proiect video au mai participat câţiva actori de seamă, precum Javier Bardem, James Franco, Matt Damon şi Natalie Portman.

"Michael Douglas se simte mai bine. Sănătatea lui continuă să se amelioreze, însă vindecarea sa este un proces care va dura mult timp", a declarat agentul de presă al actorului american pentru New York Times.

Michael Douglas îşi va relua cariera în 2011, când va juca într-un lungmetraj inspirat din viaţa şi cariera pianistului Liberace.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite