VIDEO Trei milioane de români s-au uitat la sânul lui Mantea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Mantea a contribuit, vineri seară, la ratingul ridicat pe care l-a obţinut emisiunea „Dansez pentru tine“. Aproape trei milioane de români au asistat la dezgolirea accidentală a sânului stâng al Andreei Mantea, în timpul dansului ţigănesc. Vezi aici dansul Andreei Mantea.

Abia la sfârşitul „momentului artistic“, Mantea a realizat ce s-a întâmplat, acoperin­du-şi, de ruşine, faţa cu mâinile.

Vedeta nu a fost „iertată“ de Ştefan Bănică jr şi nici de Wilmark şi de Mihai Petre, membri ai juriului, care au făcut mai multe comentarii haioase pe seama fostului iepuraş Playboy.

În aceeaşi emisiune a avut loc duelul dintre Monica Columbeanu şi Jean de la Craiova. Publicul a hotărât prin SMS că este timpul ca Monica să părăsească emisiunea.

Titlurile din presa tabloidă au influenţat, probabil, publicul, aducând la cunoştinţa acestuia ieşirile isterice ale Monicăi în timpul repetiţiilor din ultima săptămână.

Se întâmplă şi la case mari

image

Sânul cântăreţei Janet Jackson (foto) a fost expus în timpul unui dans cu Justin Timberlake, la finala Super Bowl din 2004.

Incidentul a atras peste 540.000 de plângeri de la telespectatori şi este considerat a fi „fabricat“ de organizatori pentru audienţă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite