VIDEO Madonna a reacţionat la huiduielile publicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Madonna a reacţionat  la huiduielile publicului
VIDEO Madonna a reacţionat la huiduielile publicului

După ce presa internaţională a relatat că Madonna a fost huiduită în timpul concertului de la Bucureşti, artista şi-a justificat gestul declarând că s-a simţit obligată să vorbească despre discriminarea ţiganilor, potrivit bbc.co.uk. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

Liz Rosenberg, purtătorul de cuvânt al cântăreţei, a declarat că Madonna a făcut respectivele comentarii după ce a fost înştiinţată despre problemele pe care le au ţiganii în Europa de Est.

„Mi-a fost adus la cunoştinţă faptul că există multe cazuri de discriminare la adresa ţiganilor, în Europa de Est, iar acest lucru m-a întristat mult“, a spus Madonna, în timpul concertului din Parcul Izvor, declaraţie care i-a adus oprobriul multor spectatori.



„La naiba!“, s-a supărat pe public

Declaraţiile artistei au generat reacţii mixte, potrivit lui Liz Rosenberg. Aceasta a precizat că Madonna i-a spus că unii dintre cei 60.000 de oameni prezenţi au huiduit-o, în timp ce alţii au aplaudat-o.

„Madonna face acest turneu alături de o trupă fenomenală de muzicieni rromi, care au făcut-o conştientă de problemele pe care această etnie le are în diverse ţări, aşa că ea a simţit nevoia să facă un comentariu“, a declarat Rosenberg.

În afara acestei reacţii oficiale, diva americană a mai avut una necontrolată chiar în timpul concertului. Imediat după ce a fost huiduită, înainte de a începe să cânte piesa „You Must Love Me“, acompaniată de trupa de muzicieni ţigani ruşi Trio Kolpakov, Madonna a spus: „God dammit!“, care se poate traduce în română prin expresia „La naiba!“.

Adulată de milioane de fani, diva pop ar putea avea parte de o reacţie similară celei de la Bucureşti şi la Sofia, unde concertează în această seară. Potrivit Agerpres, media din Bulgaria a acordat o mare atenţie incidentului din Parcul Izvor, iar o privire asupra opiniilor cititorilor arată că majoritatea sprijină reacţia românilor care au huiduit-o pe vedetă.

Deşi există multe comentarii negative la adresa artistei, sunt şi fani bulgari care o susţin pe diva americană. „Madonna s-a făcut de râs cu prostiile pe care le-a vorbit la Bucureşti“, scrie Stanislav, membru al fan-clubului Madonna de pe reţeaua Facebook. „Madonna are dreptate şi o felicit pentru poziţie“, a comentat Petar, un bulgar stabilit în Elveţia.

image

Madonna face acest turneu alături de o trupă fenomenală de muzicieni rromi, care au făcut-o conştientă de problemele pe care această etnie le are în diverse ţări.

image


Liz Rosenberg
purtătorul de cuvânt al Madonnei

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite