VIDEO Madonna în lux, echipa la low-cost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Madonna în lux, echipa la low-cost
VIDEO Madonna în lux, echipa la low-cost

Madonna va sosi în România alături de o „armată“ de „supuşi“ care îi vor îndeplini până şi cea mai mică dorinţă. Organizatorul român al concertului, Emagic Entertainment, va face, de asemenea, tot posibilul ca diva să fie perfect mulţumită la Bucureşti, chiar dacă pretenţiile ei sunt foarte ridicate.

În ţările în care a concertat până acum, Madonna a cerut, printre altele, doar apă Kabbalah, sfinţită şi îmbuteliată, 1.370 de prosoape, zeci de linii telefonice şi body­guarzi femei, potrivit Pro TV.

Turneu la clasa economică

În Parcul Izvor, în backstage, vor fi amplasate 60 de containere şi 60 de corturi, o bucătărie (Madonna vine cu bucătarul personal), o sală de mese şi o sală de gimnastică. În timp ce Madonna nu renunţă la nimic pentru luxul personal, unii membri ai echipei sunt foarte nemulţumiţi de condiţiile în care muncesc. Astfel, la sfârşitul anului trecut, 250 de membri ai echipei au vrut să demisioneze, susţinând că sunt trataţi ca nişte „oameni de clasa economică“, că locuiesc în hoteluri ieftine şi că zboară cu companii low-cost.

De altfel, potrivit unor surse de pe piaţa muzicală, membrii echipei tehnice a Madonnei au alocaţi pentru cazare 60 de euro pe zi, de persoană, în condiţiile în care o preţul unei camere la un hotel decent din Bucureşti se apropie de suma de 100 de euro, pe zi. Despre economiile făcute de Madonna în turneele sale a vorbit şi Christopher Ciccone, fratele artistei, care, în volumul „Viaţa cu sora mea Madonna“ povesteşte şi despre mariajul cântăreţei cu regizorul britanic Guy Ritchie.



„Trudie şi Sting i l-au prezentat Madonnei la un prânz în casa lor din Wiltshire. La fel ca Sean (Penn – n.r.), Guy vine dintr-o familie din clasa de mijloc (…). Pe 20 martie 2000, Madonna anunţă că e însărcinată cu copilul lui Guy. Încă nu sunt convins că Guy e instalat definitiv în viaţa ei; îmi spun că a avut-o pe Lola cu Carlos, însă n-a rămas cu el. Pe 11 august 2000, se naşte Rocco, fiul Madonnei şi al lui Guy“.

În umbra divei

Conştientă că cei doi copii, Lourdes - fiica pe care o are cu fostul iubit, Carlos Leon - şi Rocco au nevoie de un tată, diva hotărăşte să se căsătorească. Printre invitaţi s-au numărat Sting, Stella McCartney (care a şi creat rochia în valoare de 30.000 de dolari) şi Donatella Versace.



„În afară de faptul că Guy îi aminteşte probabil de Sean, nu mai e tânără şi are nevoie de un tată pentru copii. Umbra ei e uriaşă şi cei mai mulţi bărbaţi pur şi simplu nu sunt pregătiţi să i se aservească. La 21 decembrie va fi botezat Rocco, iar pe 22 va avea loc nunta. Nu-mi imaginez defel că apariţia lui Guy în viaţa Madonnei va însemna condamnarea la moarte a relaţiei mele cu ea“. 

Cântăreaţa se cazează în străinătate?

Potrivit unor surse apropiate organizatorilor, Madonna va sosi la Bucureşti miercuri, în ziua evenimentului, şi va părăsi Capitala în aceeaşi zi. Deşi artistei i s-a propus să locuiască gratuit la un elegant hotel de cinci stele din Bucureşti, ea a refuzat.



Potrivit surselor menţionate, cântăreaţa va petrece la Budapesta cele trei zile libere dintre concertul de la Bucureşti şi cel de la Sofia (Bulgaria), din 29 august. Informaţia nu a fost confirmată însă de organizatorii spectacolului de la Bucureşti, Emagic Entertainment.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite