VIDEO Michael Jackson ar fi zis despre Hitler că e un geniu neînţeles

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Michael Jackson ar fi zis despre Hitler că e un geniu neînţeles
VIDEO Michael Jackson ar fi zis despre Hitler că e un geniu neînţeles

Michael Jackson îl considera pe Adolf Hitler un geniu neînţeles şi un orator genial, a anunţat rabinul Shmuley Boteach. Acesta a realizat o serie de interviuri cu Michael şi pe baza acestora a lansat astăzi o carte.

CITEŞTE ŞI:



Dialogul lor a fost purtat, în reprize, mai bine de 30 de ore şi a avut loc în urmă cu opt ani la ferma Neverland. Potrivit rabinului Shmuley Boteach, intenţia sa a fost din start ca discuţiile dintre ei să fie făcute publice, dar ar fi făcut acest lucru numai cu acordul lui Michael, informează DailyMail, preluat de NewsIn.

"Hitler a fost un orator genial. Pentru a face o mulţime de oameni să se schimbe şi să urască trebuia să fie un showman şi asta a fost", ar fi explicat Michael Jackson.

Întrebat dacă ar fi avut abilitatea de a-l face pe Hitler să se schimbe, Michael i-ar fi spus rabinului: "Absolut, trebuie să îi ajuţi, să le oferi terapie, să îi înveţi că undeva, ceva din viaţa lor nu a mers bine".

Pe de altă parte, Michael ar fi mărturisit, în cadrul aceloraşi interviuri, că şi-a dorit să se întâlnească cu prinţesa Diana, pe care ar fi descris-o ca fiind specială, foarte feminină şi elegantă.

Nu aceeaşi părere ar fi avut-o despre Madonna. Potrivit rabinului, Michael ar fi spus că deşi Madonna se îndrăgostise de el, era invidioasă pentru succesul pe care îl avea.

Volumul cu interviurile acordate rabinului se numeşte "The Michael Jackson Tapes".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite