VIDEO Concert omagial pentru Michael Jackson, la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Concert omagial pentru Michael Jackson, la Viena
VIDEO Concert omagial pentru Michael Jackson, la Viena

Un concert omagial pentru Michael Jackson este programat la 26 septembrie, la Viena.  Lista artiştilor care vor cânta la concert va fi făcută publică de Jermaine Jackson, fratee megastarului, în septembrie. În presa americană se vehiculează nume ca Madonna, Whitney Houston, Lionel Richie şi U2.

"Mi se pare o idee minunată organizarea unui concert omagial, mai ales pentru impactul extraordianr pe care l-a avut Michael Jackson asupra întreagii lumi. Un eveniment de o asemenea amploare face mai mult decât să menţină spiritul lui Michal, el oferă, mai presus de orice, ocazia ca milioanele de fani să retrăiască muzica lui Michael Jackson şi sunt convinsă că fiul meu ar fi foarte încâtat de ideea unui astfel de concert", a Katherine Jackson, mama lui Michael

Mama lui Michael Jackson, este încântată de ideea concertului omagial, programat pe 26 septembrie, la Viena, care a fost anunţat printr-o scrisoare făcută publică, luni, de Wold Awards Media şi de fratele megastarului Jermaine, organizatorii evenimentului, informează AFP.declarat mama megastarului.

Potrivit AFP, organizatorii, Wold Awards Media şi de fratele megastarului Jermaine, se aşteaptă ca la concertul programat în parcul castelului Schönbrunn din Viena să asiste peste 85.000 de spectatori.

Preţul biletelor etste de cuprins între e 63 şi 519 euro. Peste 10.000 de bilete au fost deja vândute.

Funerariile lui Michael sunt programate la 3 septembrie. Ancheta privind cauzele morţii continuă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite