VIDEO Heidi Klum, uimită de propriul corp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Heidi Klum, uimită de propriul corp
VIDEO Heidi Klum, uimită de propriul corp

Aflată în ultima lună de sarcină, vedeta simte că ia proporţii. Klum e celebră însă pentru revenirile spectaculoase de siluetă.

Celebrul fotomodel german Heidi Klum se află în luna a noua de sarcină şi îi va naşte o fetiţă soţului ei, cântăreţul ­Seal. “Ultima lună de sarcină este incredibilă. Stomacul ţi se măreşte foarte repede, iar coapsele şi fundul explodează!”, a declarat Heidi cotidianului “Daily Mail”.

Cei doi ­şi-au făcut apariţia la un eveniment caritabil, iar Heidi a mărturisit publicaţiei “Page Six“ că ultima lună de sarcină nu este deloc uşoară, în ceea ce priveşte silueta, care suferă transformări radicale. Nu e  nevoie însă să-şi facă griji, mai ales că ea este recunoscută pentru uşurinţa cu care revine la forma iniţială. Acum trei ani, când l-a născut pe Henry, băieţelul cuplului, a apărut pe podium în bikini, la doar două luni după naştere.

Se opresc la numărul patru

Heidi şi Seal sunt deja părinţii a trei copii, Henry, Johan, de doi ani, şi Helene, în vârstă de patru ani, rod al relaţiei vedetei cu Flavio Briatore. Dar vor să se oprească aici, astfel că fetiţa care vine pe lume în curând va fi ultimul lor copil. “Patru este numărul perfect pentru noi. E destul de greu să creşti trei copii, iar de patru ce să mai vorbesc? E mult de muncă. Ne-am hotărât amândoi că ne vom opri aici şi ne vom creşte cum putem mai bine cei patru copii”, a declarat Heidi.

Afaceristă de succes

Discretă cu viaţa ei personală, vedeta nu a intenţionat să dezvăluie faptul că este însărcinată. Dar presa a aflat. Iar pista jurnaliştilor a constituit-o faptul că Heidi a comandat modificarea ţinutelor vestimentare pentru prezentarea concursului televizat “Project Runway”.

Emisiunea pe care o produce şi moderează încă din 2004 a fost nominalizată la premiile Emmy în 2005 şi 2006. Nu sunt singurele ei performanţe; la 34 de ani, Heidi a fost desemnată cel mai sexy model din lume, devansându-le pe celebrele Kate Moss şi Gisele Bundchen.

În alcătuirea clasamentului s-a luat în considerare un detaliu foarte important - talentul în afaceri. Heidi este al treilea cel mai bine plătit fotomodel din lume şi, conform revistei „Forbes“, numai în 2006 a câştigat opt milioane de dolari. Spiritul ei antreprenorial a ajutat-o în afaceri de succes, precum propria linie de pantofi şi haine, inclusiv una special pentru copii. Totodată, ea a lansat şi două parfumuri proprii, „Heidi Klum” şi „Me”, o colecţie de costume de baie şi bijuterii, precum şi o linie de lenjerie pentru Victoria’s Secret.



Blonda care a cucerit America

Heidi Klum s-a născut la 1 iunie 1973 în Germania. În 1997 a început colaborarea cu Victoria’s Secret. În 1998 a devenit cunoscută în întreaga lume, după apariţia pe coperta revistei “Sports Illustrated”, ediţia costume de baie. În 2001, a fost recunoscută de revista “People” drept unul dintre cei mai frumoşi 50 de oameni din lume.

De atunci, a apărut constant în topuri “cele mai sexy femei”, realizate de publicaţii pentru bărbaţi precum“FHM”, “Maxim” sau “Askmen”. A jucat în filme precum: “54” (1998), “Blow Dry” (2001), “Viaţa şi moartea lui Peter Sellers” (2004) şi “Diavolul se îmbracă de la Prada” (2006).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite