VIDEO Un alt supertalent din România cucereşte Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în urmă cu două săptămâni Petruţa Cecilia Kupper a uimit Germania cu prestaţia sa de la concursul TV „Supertalent 2009“, unde a interpretat la nai piesa „The Lonely Shephard“, o altă româncă face furori în aceeaşi competiţie.

VEZI VIDEO pe adevarul.es

Mai citeşte şi:
adevarul.it - VIDEO: O româncă i-a cucerit pe germani la «Supertalent 2009»


Barbara Colceriu, o adolescentă de 17 ani, a impresionat juriul şi publicul cu vocea ei, interpretând hitul „Mercy“, al cântăreţei britanice Duffy. Tânăra a reuşit să obţină din partea juriului cei trei „da“ necesari calificării în faza superioară a competiţiei, chiar dacă Dieter Bohlen (fost membru al trupei Modern Talking) s-a lăsat mai greu cucerit.

Barbara a interpretat şi refrenul melodiei „You Gotta Be“ (Des’Ree) şi a obţinut astfel confirmarea talentului ei şi din partea compozitorului şi producătorului Dieter Bohlen.

Adolescenta a impresionat nu doar prin voce, ci şi prin povestea sa. Deşi are doar 17 ani, Barbara a avut o viaţă plină de greutăţi. Ea suferă de scolioză (o afecţiune a coloanei vertebrale) şi din această cauză mama ei a părăsit-o când era mică.

„Mama m-a sunat la un moment dat şi mi-a spus că vrea să vină să mă vadă de ziua mea, dar nu a mai venit“, a povestit adolescenta în filmuleţul de prezentare din emisiune. Acum Barbara Colceriu locuieşte împreună cu tatăl său şi cu o mătuşă şi îşi doreşte să devină cântăreaţă, actriţă sau profesoară.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite