VIDEO FOTO Madonna! Show! Bucureşti! România!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO FOTO Madonna! Show! Bucureşti! România!
VIDEO FOTO Madonna! Show! Bucureşti! România!

Diva a ajuns aseară, la ora 19.25, pe Aeroportul Băneasa, cu un avion privat.Regina pop va urca pe scenă cel mai probabil în jurul orei 22.00. Accesul în spaţiul de concert se va face în intervalul 17.30-20.30, pe la oricare dintre cele trei intrări. Click aici pentru FOTOGALERIE cu pregătirile pentru concert.

Într-o conferinţă de presă care a avut loc ieri, Chris Lamb, directorul de producţie al turneului Madonnei, a dat câteva detalii despre spectacolul din această seară.

Citeşte şi:

Madonna, nu vrei să fii mamă şi pentru “Micul Mowgli” din România?
Madonna, regina  cu ciorapii rupţi

Directorul de producţie al turneului şi Madonna lucrează împreună de 23 de ani, încă de la începutul carierei acesteia. „Am fost alături de ea de fiecare dată când a susţinut un show live“, a declarat Lamb. „Am fost prezent la fiecare reinventare a ei“.

Îmbrăcat ca un cowboy, cu pălărie şi cizme, şi cu părul lung, directorul de producţie le-a promis fanilor care se vor aduna la concert că vor avea parte de o experienţă unică. Madonna va cânta timp de două ore şi va schimba în jur de 12-15 costumaţii pe scenă.

„Vom avea efecte hidraulice, schimbări de decor ca la teatru, 15 dansatori, 5 instrumentişti şi 2 oameni la backing vocals“, a mai spus Lamb.

Vrea un show perfect

El a precizat că artista este foarte încântată pentru că va cânta pentru prima oară în România. Lamb a mai spus că Madonna „vrea un show perfect“ şi a glumit că îi este teamă de clădirea alăturată - Casa Poporului - că va rămâne fără electricitate din cauza concertului.

„Madonna se implică în orice se întâmplă pe scenă, ştie exact ce vrea şi noi asta îi dăm.“ Directorul de producţie a mai spus că vedeta va face şi o probă de sunet înainte de show-ul din această seară. Madonna a sosit ieri la Bucureşti, de la Belgrad, în jurul orei 18.50, cu un avion privat. 



Sursa: REALITATEA.NET

Amenzi pentru organizatori

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti a amendat ieri cu 6.000 de lei firma Emagic Entertainment, organizatorul concertului, pentru nerespectarea prevederilor legale privind instruirea în sănătate şi securitate în muncă. De asemenea, sancţiunea a vizat şi aspecte legate de lipsa unor clauze privind sănătatea şi securitatea în muncă din contractele de prestări servicii încheiate între antreprenorul general şi subantreprenori.

ITM Bucureşti a amendat cu 8.000 de lei şi firma Alligator Impex, care construieşte scena din Parcul Izvor, tot pentru neasigurarea instruirii privind normele de securitate a muncii. Potrivit Mediafax, inspectorul-şef de la ITM Bucureşti, Constantin Bujor, a precizat că, în urma verificărilor realizate luni, unul dintre cei doi subantreprenori care lucrează la amenajarea Parcului Izvor pentru concertul Madonnei a fost sancţionat cu o amendă de 8.000 de lei.

Nu va fi un concert, ci un show cu valenţe de teatru. Madonna vrea perfecţiune.
 Chris Lamb
producătorul turneului

Pregătiri pentru show

Echipamentul tehnic necesar pentru amenajarea spaţiului de concert cântăreşte aproximativ 5.000 de tone: scenă, tribune, baruri, zona backstage, zona VIP. Spectacolul impresionant de sunet şi lumini – 1.000 KW lumină, 2.000 KW de lasere, 600 KW de sunet - va fi susţinut de 160 de boxe, 120 de metri pătraţi de ecrane video, 20.000 de metri de cablu electric fiind necesari pentru racordarea echipamentului. Pentru producţia evenimentului au fost utilizate 4 macarale, 12 motostivuitoare şi 30 de vehicule ATV, peste 6.000 de metri de gard, 500 de metri de bar şi 1.000 de metri de bariere antipanică.

Opt ponturi pentru concert

În deschidere, de la ora 20.00, va mixa DJ-ul Paul Oakenfold, ales ca opening act pentru toate showurile din acest turneu. Madonna va începe concertul după setul DJ-ului englez. Cel mai probabil, ea va urca pe scenă în jurul orei 22.00, aşa cum s-a întâmplat şi la alte spectacole din turneu.

Accesul în spaţiul de concert se va face în intervalul 17.30-20.30, pe la oricare dintre cele trei intrări: cea din zona staţiei de metrou Izvor, intrarea de la intersecţia străzii B.P. Haşdeu cu Splaiul Independenţei şi intrarea de la intersecţia străzii B.P. Haşdeu cu B-dul Naţiunilor Unite.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. În cazul în care posesorul de bilet alege să părăsească zona de concert, nu va mai putea utiliza biletul pentru accesul ulterior. Biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului.

Celor care vor veni la concert le este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, în special a metroului, pentru a evita orice neplăceri create de restricţionarea traficului. În zona Parcului Izvor nu vor fi locuri de parcare disponibile, iar circulaţia va fi închisă între orele 17.00 şi 01.00. Traseul anumitor linii RATB va fi modificat: vor fi afectate liniile 104, 123, 124,136 şi 385. RATB va prelungi programul de circulaţie a maşinilor până la ora 2.00, pentru următoarele linii de transport în comun: 7, 27, 32, 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 92, 104, 124, 122, 123, 136, 137, 268, 336, 385. De asemenea, vor fi organizate linii suplimentare de autobuze care să funcţioneze, începând cu ora 23.30, din trei puncte centrale ale Capitalei.

Este interzisă intrarea cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audiovideo.

În caz de ploaie, spectatorilor le este recomandat să vină cu pelerine.

Băuturile şi produsele alimentare (sucuri, bere, apă, chipsuri, hotdog) nu vor putea fi cumpărate cu bani, ci doar pe baza unor jetoane, pe care spectatorii le pot procura de la casieriile din parc.

Biletele mai pot fi cumpărate doar de la casa de bilete situată în dreptul gurii de metrou Izvor. Casa de bilete va fi deschisă între 09.00 şi 22.00. Mai sunt bilete disponibile la următoarele categorii de preţuri: 120 de lei (Gazon B), 600 de lei (Gold Bar) şi respectiv 800 de lei (VIP).

image
image
image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite