VIDEO FOTO State şi Flăcărica, din nou pe ecrane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul „State de România- Student la Sorbona“ are premiera astăzi, la Cinema Pro şi la Pro TV. Lungmetrajul, difuzat în această seară, de la ora 20.30, la Pro TV, va fi continuat, începând de mâine, de serialul „State de România“.

Citiţi şi:


Continuarea poveştii personajelor din telenovela „Regina“, lungmetrajul „State de România – Student la Sorbona“, are premiera oficială astăzi, la Cinema Pro. După modelul premierei telenovelei „Aniela“, întreaga echipă de actori va fi prezentă la lansarea noii producţii. Tot astăzi, concomitent cu vizionarea de gală, filmul va fi difuzat la Pro TV, începând cu ora 20.30.

Filmul artistic este difuzat cu o zi înainte ca serialul „State de România“ să fie lansat. Acesta continuă povestea din cele două telenovele transmise de Acasă TV, „Inimă de ţigan“ şi „Regina“. Serialul va fi transmis de Pro TV, de luni până joi, de la ora 22.15.

Personajele principale din lungmetraj şi din serial sunt State şi Flacăra Potcovaru, interpretate de actorii Gheorghe Visu şi Carmen Tănase. Cei doi au format un cuplu şi în telenovela „Regina“. Din distribuţie mai fac parte şi Doiniţa Oancea, Cabral, Dana Rogoz, Tora Vasilescu, Vladimir Găitan, Eugen Cristea, Carmen Ionescu, Octavian Strunilă, Nicoleta Luciu, Madălina Constantin şi Paul Chiribuţă.

Povestea lui State

Întâmplările prin care au trecut State şi Flacăra Potcovaru în „Regina“  se continuă la Paris, unde State, proaspăt student la Sorbona, află că o fiică de-a lui, despre a cărei existenţă nu ştia, locuieşte în capitala Franţei. După aventurile de la Paris, State se întoarce în România şi se stabileşte în comuna Cloncatele. Aici îl reîntâlneşte pe Marcel Popeanga, interpretat de Bebe Cotimanis, un prieten din copilărie, care i-a devenit între timp duşman de moarte. Între cei doi începe lupta pentru funcţia de primar al comunei, o întrecere din care nu lipsesc micii, berile şi toate mijloacele cu specific românesc de care se folosesc politicienii în campaniile electorale.

De la Paris la Ciocăneşti

Filmările la „State de România – Student la Sorbona“ au început la Paris, în luna mai. Echipa de filmare a petrecut în capitala Franţei o săptămână, timp în care au fost realizate primele secvenţe din film.

Locurile alese au fost diverse, de la Rue de Saint-Denis, una dintre străzile cel mai rău-famate ale Parisului, la grădinile din faţa Palatului Elysee şi la Universitatea Sorbona.

Două luni mai târziu au început filmările pentru serial. Primele cadre s-au turnat în avion, în drum spre Paris, unde echipa a mai filmat timp de o săptămână. Genericul pentru „State de România“ a fost realizat în satul Ciocăneşti, de lângă Bucureşti.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite