VIDEO Dan Negru: „Cel mai bun show tv meteo e cel prezentat de Busu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moderatorul de la Antena 1 a precizat că „secretul reuşitei programului de seară al unei televiziuni stă în rubrica meteo“ şi că preferatul lui este Busu, de la Pro TV.

Negru a scris pe blogul personal că, în străinătate, se pune mare preţ pe rubrica meteo, iar în România primul buletin meteo care a stârnit interes a fost cel prezentat de Gianina Corondan. „Marile staţii de televiziune americane sau europene pun mare preţ pe prezntatorii de meteo. Primul buletin meteo care a stârnit vâlvă, rumoare şi implicit interes a fost cel prezentat de Gianina Corondan la începuturile Pro TV“, spune Dan Negru.

Vedeta de la Antena 1 a precizat că, din punctul lui de vedere, Busu are propriul lui show, în care se foloseşte de condiţiile meteorologice . „Asăzi cel mai bun show tv meteo e cel prezentat de Busu. Îmi place Florin, e unul din puţinii oameni de televiziune care a ştiut să se reinventeze. Nu-l cunosc, nu ne-am întâlnit niciodată dar l-am urmărit de departe. Reinventându-se vestimentar a făcut ca buletinul meteo să nu fie un apendice a programului de ştiri. Are propriul show, independent, în care se foloseşte de ploaie, soare sau nori“, încheie Negru.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite