VIDEO Bănică jr, un Moş Crăciun spurcat la gură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul cu Ştefan Bănică jr în rolul principal va fi lansat vineri în cinematografe. Pelicula, prima comedie românească despre Crăciun, seamănă foarte mult cu filmele americane care povestesc despre această sărbătoare.

„Singur acasă“ într-un mall. „Moşul cel rău/Bad Santa“ mai potrivit pentru copii. Aşa poate fi descrisă noua comedie „Ho, ho, ho“. Personajele principale sunt puştiul inteligent şi precoce Horaţiu (Bogdan Iancu) şi infractorul Ion (Ştefan Bănică jr), îmbrăcat în costum de Moş Crăciun. Mama lui Horaţiu, jucată de Alina Chivulescu, trebuie să lucreze până târziu în seara de Ajun, aşa că nu mai apucă să-i cumpere copilului său cadoul pe care acesta şi-l dorea.

Soluţia este să-l ducă a doua zi la mall, pentru cumpărături. Însă, din cauza unor probleme cu maşina, mama şi copilul se separă, iar cel mic intră în tot soiul de încurcături, care implică un copil al străzii, pe Moş Crăciunul Ion, pe Marin (Pavel Bartoş), un paznic de mall aflat în prima zi la serviciu, şi o gaşcă de patru hoţi, îmbrăcaţi toţi în costume roşii, cu blană albă.

Filmul va avea premiera de gală sâmbătă, de la ora 19.30, la CinemaPro, însă nerăbdătorii îl pot vedea de vineri, la acelaşi cinematograf. De asemenea, pelicula va fi difuzată şi la Pro TV, în seara de Crăciun.

În ciuda faptului că publicul ţintă al filmului este format din copii care încă mai cred în Moş Crăciun, în „Ho, ho, ho“ există şi câteva scene cu înjurături, proferate inclusiv de „Moşul“ Bănică.

Americanii au inventat noţiunea de comedie de Crăciun şi, într-adevăr, „Ho, ho, ho“ este prima peliculă de acest gen care se produce în România. Printre elementele acestui gen de filme se numără copiii inteligenţi şi descurcăreţi, deşi naivi, în momentele importante, personajele aparent negative care îşi dau seama unde greşesc până la sfârşitul poveştii, dar şi un final fericit, în care cei buni primesc exact ce-şi doresc, iar cei răi îşi primesc pedeapsa meritată.

Comedie cu „spiritul Crăciunului“

„Spiritul Crăciunului“ este omniprezent în film. De la un infractor cinic, Ion devine cel mai bun prieten al lui Horaţiu, în decursul unei singure conversaţii. Cel mic crede în miracole şi în Moş Crăciun, chiar dacă un coleg „tăntălău“ de la şcoală i-a spus că personajul magic nu există.

Ştefan Bănică jr a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că rolul său a fost o mare provocare, pentru că nu a jucat un Moş Crăciun clasic, ci un om care pretinde că este Moş Crăciun. Bănică jr intră astfel în galeria altor Moşi Crăciun puţin cam răi, ca Billy Bob Thornton în filmul din 2003 „Moş Crăciun cel rău“, sau ca întreaga reţea de traficanţi de jucării, toţi costumaţi în roşu, din filmul „Goana după cadou“ (1996), cu Arnold Schwarzenegger. 

Regizor spaniol

Filmul „Ho, ho, ho“ a fost regizat de spaniolul Jesus del Cerro, care a mai realizat în România filmele „Contra Timp 1“ şi „Contra Timp 2“, dar şi serialul „Cu un pas înainte“.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Trailer.flv width=370 height=278 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite