VIDEO Jean Constantin a fost internat la Spitalul Fundeni din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Jean Constantin a fost transferat azi dimineaţă, cu o ambulanţă, de la un spital din Constanţa la Spitalul Fundeni din Bucureşti, pentru noi investigaţii medicale. Medicii au considerat că sănătatea actorului a putut suporta drumul până în Capitală.

Citeşte şi

UPDATE Actorul Jean Constantin a fost internat la Spitalul Judeţean Constanţa

Dr. Florian Stoian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a declarat că artistul era stabil hemodinamic şi a solicitat să fie transportat la Spitalul Fundeni din Capitală pentru efectuarea unei coronografii. Astfel, azi-dimineaţă, la ora 6.00, ambulanţa a părăsit curtea spitalului.

Jean Constantin, cunoscut cu probleme cardiace, a fost internat la sfârşitul săptămânii trecute la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, alertat de respiraţia greoaie. „Nu are probleme cardiace foarte mari. S-a speriat de o palpitaţie avută şi a venit la spital, respira puţin mai greu şi a cerut să fie consultat. Jean Constantin este diagnosticat cu cardiopatie hipertensivă“, a spus şeful secţiei, dr. Elvira Craiu, în ziua internării maestrului.

Jean Constantin s-a născut la 21 august 1928 la Techirghiol, în judeţul Constanţa. A debutat, în 1957, pe scena Teatrului de Stat Fantasio din Constanţa.




Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite