VIDEO Animaţia "A Christmas Carol", lider în box-office-ul american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Animaţia "A Christmas Carol", lider în box-office-ul american
VIDEO Animaţia "A Christmas Carol", lider în box-office-ul american

Animaţia "A Christmas Carol", o nouă ecranizare a celebrului roman omonim al lui Charles Dickens, este noul lider al box office-ului din SUA, cu încasări de 31 de milioane de dolari în weekend, potrivit Internet Movie Data Base (IMDB).

Pelicula 3D, cu Jim Carrey în rolul nesuferitului Ebeneezer Scrooge - un om de afaceri zgârcit şi fără suflet, care nu crede în spiritul Crăciunului - a fost regizată de Robert Zemeckis şi mai are în distribuţie nume de notorietate precum Gary Oldman, Colin Firth, Bob Hoskins şi Robin Wright Penn.

Documentarul "This Is It" dedicat lui Michael Jackson, care face o reconstituire a spectacolului pe care regele muzicii pop ar fi trebuit să îl susţină la Londra, a ajuns săptămâna aceasta pe locul al doilea în box office-ul american de weekend, cu 14 milioane de dolari încasări. În cele 12 zile de la lansarea în SUA pelicula a realizat încasări de aproape 58 de milioane de dolari.

Următorul loc în box office-ul american este ocupate de comedia "The Man who stare at goats" regizată de Grant Heslov, cu George Clooney şi Ewan McGregor în distribuţie, povestea unui reporter în Irak, care a strâns 13,3 milioane de dolari. Pelicula va avea premiera în România în 2010.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite