VIDEO Charlie Sheen a fost demis oficial din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Two and a Half Men
Two and a Half Men

Televiziunea Warner Bros a anunţat că l-a demis pe Charlie Sheen, actorul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" după "o analiză atentă".

Decizia s-a luat în urma scandalurilor din mass-media americană privind viaţa personală controversată a lui Sheen, potrivit BBC.

Producţia "Doi bărbaţi şi jumătate" a fost suspendată începând cu sfârşitul lunii ianuarie, după ce Charlie, fiul actorului de la Hollywood Martin Sheen, a intrat la reabilitare pentru consumul repetat de droguri şi abuzul de alcool.

Momentan nu s-a luat nicio decizie privind actorul care îl va înlocui pe Charlie în cel mai popular serial al televiziunii CBS.

"După o analiză atentă, televiziunea Warner Bros a renunţat la serviciile lui Charlie Sheen din serialul 'Doi bărbaţi şi jumătate'", se arată într-un comunicat Warner Bros.

Întrebat dacă va da televiziunea în judecată, Sheen a spus: "mare". Mai tarziu a explicat afirmaţia: următoarea sa mişcare va fi una "mare".

În ultima perioadă, Sheen a dat mai multe interviuri pentru mass-media în care apărea ba furios, ba incoerent. În ciuda acestor semne, el insistă că a renunţat la droguri.

Producţia "Doi bărbaţi şi jumătate" a fost oprită în mod oficial la sfârşitul lunii februarie după ce actorul de 45 de ani l-a insultat pe Chuck Lorre, producătorul show-ului şi co-creator, în mai multe interviuri.

VIDEO

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite