VIDEO Câştigătorii Eurovisionului, Ell şi Nikki: "Vrem să unim Europa cu melodia noastră"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După încheierea Eurovisionului, Eldar Gasimov şi Nigar Jamal (Ell/Nikki), din Azerbaijan, au participat la o conferinţă de presă. Vizibil entuziasmaţi, cei doi au fluturat steaguri, s-au lăudat cu trofeul şi le-au cântat jurnaliştilor.

Citeşte şi:

Azerbaijan a câştigat Eurovision 2011! România s-a clasat pe locul 17

"Le mulţumim tuturor celor care ne-au votat, tuturor cărora le-a plăcut cântecul nostru, tuturor care au crezut în noi", a spus Nigar, potrivit eurovision.tv.

"Din prima zi am crezut că îl vom obţine (n.r. trofeul), că vom câştiga", a completat Eldar.

Cei doi le-au mulţumit oamenilor din Azerbaijan pentru sprijin, iar când un jurnalist a întrebat ce se va întâmpla când vor ajunge în ţară, Nigar a spus: "Cred că vor înnebuni cu toţii".

Eldar a anunţat că imediat ce vor termina de sărbătorit victoria din această seară, se vor apuca de lucru la un album. De asemenea, cei doi au informat jurnaliştii prezenţi la conferinţă că melodia "Running Scared", cu care au câştigat Eurovisionul, va fi tradusă în mai multe limbi, inclusiv franceză şi germană.

Întrebaţii fiind cum ar putea melodia lor să rezolve multe dintre problemele Europei, Eldar a răspuns: "Vrem să unim Europa cu melodia noastră".

"Acum câteva luni nu eram decât o casnică, dar acum sunt câştigătoarea concursului Eurovision. Este cel mai mare vis al meu!", a spus Nigar.

"Nu ne-am gândit niciodată la clasament. Pur şi simplu am muncit din greu luni de zile şi ne place foarte mult ceea ce facem", a completat Eldar.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite