VIDEO Reeve Carney va avea rolul principal din Spider-Man Turn Off the Dark

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Reeve Carney va avea rolul principal din Spider-Man Turn Off the Dark
VIDEO Reeve Carney va avea rolul principal din Spider-Man Turn Off the Dark

Interpretul principal din viitorul musical "Spider-Man Turn Off the Dark", care va avea premiera pe Broadway în 2010, este solistul rock Reeve Carney, informează hollywoodreporter.com.

Michael Cohl, producătorul spectacolului, a declarat că Reeve Carney îl va întruchipa pe Peter Parker, interpretul Omului Păianjen în viitorul musical.

Spectacolul va avea premiera în 2010, la o dată care urmează să fie stabilită, la Hilton Theatre de pe Broadway. Datele spectacolelor şi distribuţia vor fi anunţate în curând. Acest spectacol a avut o istorie zbuciumată, producţia lui fiind oprită în timpul verii din cauza crizei economice mondiale şi a dificultăţilor financiare ale teatrului.

Musicalul "Spider-Man Turn Off the Dark" are un buget de 40 de milioane de dolari, iar Hilton Theatre a trecut prin lucrări de renovare consistente pentru a se putea adapta acestui spectacol. Julie Taymor va regiza musicalul, a cărui coloană sonoră a fost compusă de Bono şi de chitaristul The Edge din trupa irlandeză U2.

Din distribuţia spectacolului mai fac parte şi Evan Rachel Wood, în rolul lui Mary Jane Watson, iubita lui Peter Parker, şi Alan Cumming, în rolul lui Norman Osborn.

Reeve Carney este solistul trupei americane rock Carney, care îşi va lansa în această toamnă albumul de debut, intitulat "Mr. Green".

Cele trei producţii de cinema care îl au ca protagonist pe Omul Păianjen, interpretat de Tobey Maguire, au adus venituri de peste un miliard de dolari

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite