VIDEO Depeche Mode a anulat concertul de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Depeche Mode au anunţat oficial că trupa nu va putea reprograma niciunul dintre concertele anulate în perioada 12 mai - 8 iunie, printre acestea numărându-se şi cel de la Bucureşti, anunţă organizatorii români, Emagic Entertainment.

Mai citeşte şi:
Depeche Mode a revenit pe scenă
VIDEO Noul clip Depeche Mode, cu Maria Dinulescu în rolul principal

O trupă cu program încărcat


Membrii trupei regretă faptul că programul nu le va permite să ajungă în toate oraşele incluse iniţial în turneu, dar îşi doresc să poată concerta pentru fanii din aceste ţări în viitorul apropiat.

„Am sperat până în ultimul moment că Depeche Mode va reuşi reprogramarea spectacolelor anulate. Din păcate, programul încărcat al trupei nu a permis includerea niciunui concert în pauzele de turneu“, a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.

La data de 12 mai, solistul Dave Gahan a suferit o criză de gastroenterită chiar înainte de a urca pe scenă, fiind spitalizat de urgenţă la Atena.

Cei care şi-au cumpărat bilete pentru show-ul din 16 mai îşi pot recupera banii de la punctul de vânzare de la care şi-au achiziţionat biletele (magazinele Diverta), într-un interval de 12 săptămâni de la data de 12 iunie.

Clienţii www.myticket.ro vor fi contactaţi pentru rambursarea contravalorii biletelor sau preschimbarea acestora. În ceea ce priveşte modalităţile de preschimbare cu bilete B’Estfest, cei interesaţi pot afla detalii pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite