VIDEO Aflaţi „Adevărul gol-goluţ“ despre bărbaţi şi femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Aflaţi „Adevărul gol-goluţ“ despre bărbaţi şi femei
VIDEO Aflaţi „Adevărul gol-goluţ“ despre bărbaţi şi femei

Filmul, cu Katherine Heigl şi Gerard Butler în rolurile principale, este lansat astăzi. „Adevărul gol-goluţ“ („The Ugly Truth“) este o comedie romantică despre o femeie de carieră şi un bărbat afemeiat care testează regula „opusele se atrag“.

Abby Richter (Heigl), producătoarea matinalului „A.M. Sacramento“ de la un post de televiziune american, este în căutarea unui partener ideal, un bărbat sensibil şi implicat. Deşi are succes în carieră, Abby nu stă prea bine la capitolul sentimental.

Aici intră în scenă corespondentul special Mike Chadway (Butler), care are rubrica „Adevărul gol-goluţ“, în care promite să dezvăluie secretele bărbaţilor.

Încă de la prima întâlnire, cei doi se antipatizează profund, însă sunt forţaţi să lucreze împreună. Atunci când Abby devine interesată de vecinul ei, Colin (Eric Winter), Mike se oferă să-i dea sfaturi amoroase.

Pentru a fi ajutată însă, producătoarea trebuie să se supună unei serii de teste gândite de corespondentul misogin, care nu au rezultatul scontat. Cei doi ajung să se cunoască mai bine, pe parcursul probelor, şi să descopere că, într-adevăr, opusele se atrag.

Succes de casă

Numele lui Gerard Butler – unul dintre noile sex-simboluri de la Hollywood – şi al lui Katherine Heigl, noua „regină“ a comediilor romantice, au adus numeroase femei la cinematograf.

Povestea de dragoste din „Adevărul gol-goluţ“ a fost produsă cu suma de 38 de milioane de dolari, iar pelicula a avut, până acum, încasări de peste 100 de milioane de dolari în lumea întreagă.

Gerard Butler s-a remarcat datorită rolului regelui Leonidas, din pelicula „300“. El va mai fi prezent luna aceasta pe marile ecrane din România cu filmul „Gamer - Jocul supravieţuirii“.

Frumoasa Katherine Heigl a devenit cunoscută publicului datorită serialului „Grey’s Anatomy“, în care o joacă pe Izzie Stevens. Au urmat roluri în „Un pic însărcinată“ şi „27 de rochii“.

Robert Luketic a mai regizat comedii romantice precum „Blonda de la Drept“ şi „Soacra mea e o scorpie“, dar şi drama „21: Şansa vieţii lui“, cu Kevin Spacey.

Astăzi, la cinema

Bucureşti

Movieplex Cinema Plaza: 21.30

Hollywood Multiplex: 21.00

The Light Cinema: 23.00

Cityplex: 20.15

Cluj

Cinema City: 19.50
Odeon Cineplex: 19.00

Iaşi

Cinema City: 19.10

Timişoara

Cinema City: 21.10

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite