VIDEO Extravaganţă: Abramovici şi-a cumpărat iaht cu scut anti-paparazzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Extravaganţă: Abramovici şi-a cumpărat iaht cu scut anti-paparazzi
VIDEO Extravaganţă: Abramovici şi-a cumpărat iaht cu scut anti-paparazzi

Încă de când prinţesa Diana a fost fotografiată de paparazzi în gesturi tandre cu Dody al Fayed pe un iaht pe Riviera franceză, celebrităţile au căutat modalităţi de a se bucura de vacanţe departe de ochiii curioşilor. Oligarhul rus, Roman Abramovici, pare a fi găsit soluţia perfectă pentru a-şi proteja intimitatea de lentilele lacome ale paparazzilor, scrie "Times Online"

Noul iaht al miliardarului rus, considerat "cel mai mare şi mai scump iacht dprivat din lume", este prevăzut cu un scut anti-paparazzi, care cu ajutorul laserelor blochează orice aparatele de fotografiat digitale.

Şi asta nu e tot. Noua ambarcaţiune a patronului de la Chelsea, evaluată la circa 724 de milioane de lire sterline, are şi un sistem de detectare a rachetelor, două piste de aterizare pentru elicoptere, un centru balnear de lux, două piscine, mai multe săli pentru proiecţii de cinema, 24 de cabine pentru invitaţi, dar şi un submarin în miniatură.

Dormitorul principal are acoperiş detractabil, permiţându-le oligarhului rus şi iubitei sale, Daria Zukhova, fost model, să doarmă sub stele.

Nava este aproape gata, urmând a fi livrată miliardarului pe 22 decembrie, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Omul de afaceri rus, în vârstă de 42 de ani, mai deţine patru vase de lux.

În prezent, cea mai mare ambarcaţiune din lume aparţine şeicului Mohammed bin Rashid al-Maktoum, premierului Emiratelor Arabe Unite. În schimb, Abramovici deţine cel mai mare avion privat din lume, un Boeing 767, numit "The Bandit" (Banditul, n.r).

Magnatul rus a pierdut ca urmare a crizei economice circa 4,7 miliarde de lire sterline, rămând cu o avere estimată la şapte miliarde de lire sterline, potrivit "The Sunday Times".

Urmăriţi un grupaj de imagini cu noua achiziţie a miliardarului rus

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite