Ursulescu adoarme la evenimente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Ursulescu a aţipit în timpul unei lansări
Octavian Ursulescu a aţipit în timpul unei lansări

Octavian Ursulescu (61 de ani), cel mai tare prezentator al „Epocii de Aur", trage câte un pui de somn pe unde apucă. Cum încă nu sosiseră toţi invitaţii la un eveniment recent, el a profitat de ocazie şi a aţipit pe o canapea. Deh, vârsta începe să-şi spună cuvântul!

S-au dus vremurile când Octavian Ursulescu, răsfăţatul evenimentelor muzicale ale anilor '80, putea sta treaz nopţi la rând, fără să i se citească oboseala pe chip. După aproximativ 40 de ani de activitate intensă, vârsta a început să-şi spună cuvântul, astfel că oboseala îi joacă farse. Luni, la evenimentul de lansare a unei noi colecţii de ojă, organizat de prietena lui cea mai bună, Oana Georgescu, Tavi a profitat de faptul că a sosit mai devreme, pe la ora 17. 00, şi a tras un pui de somn.

Fotoreporterii Click! l-au surprins în timp ce visa frumos, stând comod pe canapeaua de pe terasă: „Aoleu, ce soare plăcut, aşa te îmbie să dormi!", a exclamat el, ca o scuză, după ce un amic i-a întrerupt somnul de după-amiază. Chiar dacă are 61 de ani, Tavi continuă să fie un prezentator solicitat la evenimente, îndeosebi la concursurile de frumuseţe. Dacă până de curând  cerea pentru un eveniment suma de 1.200 de euro, acum, pe vreme de criză, Octavian se mulţumeşte şi cu 1.000, potrivit apropiaţilor săi.

"Aoleu, ce soare plăcut, aşa te îmbie să dormi!''
Octavian Ursulescu om de televiziune

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite