VIDEO Un nou început ratat pentru Charlie Sheen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american a fost huiduit de public la primul său spectacol de comedie „Înfrângerea nu este o opţiune“, din turneul „Violent Torpedo of Truth“, sâmbătă seară, în Detroit. Charlie Sheen (45 de ani) şi „zeiţele“ lui au urcat pe scenă în ropote de aplauze, dar n-au reuşit să menţină atmosfera. La scurt timp, au fost huiduiţi de sute de fani.

La finalul celor 70 de minute ale show-ului de comedie, criticile erau deja postate pe internet, iar în faţa teatrului, sute de fani aşteptau banii înapoi pe bilete. Fostul star al serialului „Doi bărbaţi şi jumătate" a demonstrat că succesul câştigat pe micul ecran nu poate fi „tradus" şi pe scenă, în faţa celor 5.100 de persoane. La jumătatea spectacolului, în sală puteau fi auziţi spectatori care strigau „Refund (Despăgubire)", potrivit agenţiei de presă Reuters.

Fani supăraţi

Linda Fugate (47 de ani), o spectatoare care a cheltuit 150 de dolari pentru două locuri la show, a plecat din sală exprimându-şi nemulţumirea. „Îmi vreau banii înapoi. Speram la altceva. Nu-mi închipuiam că o să iasă atât de prost", a declarat aceasta pentru AP. Purtătorul de cuvânt al actorului, Larry Solters, a refuzat să facă orice fel de declaraţie după terminarea show-ului. Cu toate acestea, Sheen a reapărut pe scenă după ce s-au reaprins luminile, pentru cei rămaşi în sală.

Citiţi şi:

Charlie Sheen, un concediat şi jumătate

Fanii care au preferat să părăsească sala, majoritatea veniţi special cu avionul pentru spectacol, au declarat la ieşire că se aşteptau să aibă parte de prestaţia gălăgioasă şi grandilocventă care l-a făcut atât de cunoscut pe actor, în ultima vreme. Au primit gălăgie, dar nu li s-a părut deloc amuzant. Show-ul a început bine pentru actorul american care a intrat pe scenă însoţit de cele două partenere de viaţă cărora le spune „zeiţe". Cele două - o fostă starletă porno şi o actriţă - şi-au făcut apariţia ţinând deasupra capului o pancartă pe care scria „vrăjitor", aşa cum Charlie Sheen s-a autointitulat.

Improvizaţie fără amuzament

Spectatorii au ieşit dezamăgiţi din sală   Foto: AFP

image

„Nu văd niciun scaun gol", a declarat actorul când a intrat pe scenă. La puţin timp după, la auzul huiduitului unui spectator, Charlie Sheen a ţinut să răspundă: „Deja ţi-am luat banii, tipule". De aici încolo, potrivit presei americane, lucrurile s-au înrăutăţit continuu, cu ajutorul replicilor tăioase ale actorului la adresa publicului. Printre punctele slabe ale spectacolului s-a numărat şi un scurtmetraj produs şi regizat chiar de actor, intitulat „RPG". Sheen a stat în primul rând, urmărindu-şi propria producţie alături de fanii numeroşi, deveniţi din ce în ce mai impacientaţi.

„Seara aceasta este un experiment. Încercăm să vedem cum să facem treaba asta", a explicat acesta. Sheen a mai spus că rapperul Snoop Dog trebuia să cânte în cadrul show-ului, dar că n-a mai venit până la urmă. În schimb, spectatorii rămaşi în sală s-au ales cu un videoclip al cântăreţului american.

Show-ul intitulat „Înfrângerea nu este o opţiune" a schimbat părerile publicului american despre turneul pe care Sheen tocmai l-a început. Pentru actorul controversat urmează alte 21 de asemenea spectacole în care riscă să piardă audienţa câştigată în ultimii ani, „dacă nu schimbă macazul", potrivit presei americane. Comportamentul lui Charlie Sheen a devenit miza interesului media în special de la concedierea acestuia de către studiourile Warner Bros, la 7 martie.

"Îmi vreau banii înapoi. Speram la altceva. Nu-mi închipuiam că o să iasă atât de prost.''
Linda Fugate
spectatoare

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite