VIDEO Un nou Crăciun muzical cu Ştefan Bănică jr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artistul continuă tradiţia spectacolelor de Crăciun
Artistul continuă tradiţia spectacolelor de Crăciun

Ştefan Bănică jr dă astăzi startul tradiţionalelor concerte de Crăciun, cu un spectacol care va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 19.30.

Muzica live, luminile, ecrane, efectele grafice, momentele coregrafice, dar şi cele mai îndrăgite piese ale artistului, printre care „Toată lumea dansează", „Veta", „Doar un Crăciun cu tine" şi „S-o facem lată", vor fi coordonatele concertelor din această lună.

Cântăreţul va susţine în acest an cinci show-uri pentru care biletele au fost epuizate. Concertele vor avea loc la 10, 11, 12, 13 şi 14 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

De altfel, artistul păstrează „tradiţia" concertelor sold-out şi în 2009, după ce anul trecut a înregistrat un record pentru România: şapte spectacole consecutive ţinute cu casa închisă.

Acest sfârşit de an este unul foarte încărcat pe plan profesional pentru Ştefan Bănică jr. La rolul obişnuit de gazdă a emisiunii „Dansez pentru tine", s-au mai adăugat lansarea filmului de Crăciun „Ho, ho, ho", în care actorul deţine rolul principal, a DVD-ului cu acest film şi a albumului de colinde „Un Crăciun cu Ştefan Bănică".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite