Un milion de dolari pentru ca Jennifer Lopez să cânte la o nuntă, în Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diva pop Jennifer Lopez va cânta marţi  la o nuntă în Ucraina, iar onorariul este demn de numele ei - un milion de dolari, scrie presa tabloidă.

Potrivit unor apropiaţi ai cântăreţei, un individ foarte bogat şi-a dorit ca J. Lo să îi cânte la nuntă, astfel că a fost dispus să plătească suma de un milion de dolari.

Purtătorul de cuvânt al artistei a confirmat că ea va cânta la nunta din Ucraina, însă a invocat confidenţialitate în ceea ce priveşte termenii contractului.

Actriţă, artistă, cântăreaţă, producător de film, TV şi muzică, designer de modă şi antreprenor, Jennifer Lopez (41 de ani) a anunţat recent că va divorţa de soţul său, cântăreţul Marc Anthony, după şapte ani de căsnicie.

J.Lo a fost prima femeie din istorie care a ocupat. în aceeaşi săptămână, prima poziţie atât în topul muzical Billboard 200, cât şi în cele de film, pentru "The Wedding Planner". De-a lungul carierei sale a vândut peste 55 de milioane de albume în toată lumea. Totodată, a avut rolul principal într-o serie de filme care au ajuns pe primul loc în box office, printre care "Monster-In-Law" şi "The Wedding Planner".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite