VIDEO Ultima confruntare la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 12 concurenţi rămaşi în competiţie vor lupta pentru marele premiu în finala transmisă de Pro TV luni, în a doua zi de Paşte. La mai mult de două luni de la debutul concursului, finaliştii acestei ediţii vor face demonstraţia finală a talentului lor.

Cei 12 concurenţi vor încerca să impresioneze publicul şi juriul cu numere de dans, muzică, acrobaţie şi gimnastică şi să obţină voturile necesare pentru a câştiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Iustin Ianău (contratenor), trupa Ballance (acrobaţi), Cristina şi Alina (cântăreţe), grupul Akikai (arte marţiale), Adrian Ţuţu (cântăreţ), Cosmin Agache ­(beatbox), Rebeca Neacşu (cântăreaţă operă), Ştefan Florescu (football freestyle), Viorica şi Emil Luca (dansatori), Valentin Dinu (cântăreţ), Valentin Luca (maestru flair) şi Medea Mădălina Felea (gimnastică la bară) au pregătit numere care mai de care mai spectaculoase şi spun că-şi vor pune în valoare toată imaginaţia şi talentul cu care sunt înzestraţi.

Show-ul transmis în direct de la 20.30, din studiourile de la Buftea, va fi completat de explozia de lumini şi de efectele speciale.

După ce au văzut mii de numere artistice la preselecţiile care au avut loc în toată ţara, după ce s-au amuzat, distrat sau enervat, cei trei membri ai juriului, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, aşteaptă şi ei un show de zile mari şi prestaţii şi mai strălucitoare din partea finaliştilor.



„La finală mă aştept la un spectacol şi mai mare. Poate părea greu de crezut că acest lucru este posibil după tot ce am văzut în semifinale, dar sunt convins că vom avea mari surprize din partea tuturor concurenţilor. Aşa cum am mai spus, mă impresionează foarte tare talentul în stare pură, dar de această dată decizia este 100% a publicului. Spectatorii îl vor alege pe marele câştigător", a declarat Mihai Petre pentru „Adevărul".


Andra are şi ea aşteptări mari pentru ultima fază a competiţiei. „Luni îi vom vedea pe cei mai buni dintre cei mai buni. Pe lângă faptul că sunt nişte oameni foarte talentaţi, toţi au făcut dovada că sunt şi foarte creativi. Din acest motiv mă aştept la nişte numere originale, la mult talent şi la un superspectacol", a spus cântăreaţa. „Am o singură aşteptare: să câştige cel mai talentat", a spus şi Andi Moisescu.

Se votează şi în finală

Premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro, va ajunge la concurentul care va strânge cele mai multe voturi din partea publicului. Pro TV a dat start votului cu două săptămâni înainte de marea finală, dar se va putea vota şi luni seara, chiar în timpul concursului. Invitaţii speciali ai finalei vor fi Loredana şi Damian Drăghici. Publicul din România poate paria pe concurentul preferat la casa de pariuri Bet Café Arena, care a introdus de curând pariurile pentru diverse evenimente din showbiz („Românii au talent", Eurovision). Până în acest moment, cel mai bine cotaţi sunt rapperul Adrian Ţuţu şi contratenorul Iustin Ianău. Deşi rivali în competiţie, între cei doi s-a legat o frumoasă prietenie.

De fapt, Iustin îi consideră pe toţi ceilalţi finalişti prietenii lui, dar în special pe Adrian, un tânăr greu încercat, orfan de ambii părinţi. „Este o atmosferă foarte frumoasă. Toţi suntem prieteni. Cel mai bine mă înţeleg cu Adrian Ţuţu. Am legat cu el o prietenie care, probabil, va dura toată viaţa", a adăugat tânărul.

Audienţe-record

Încă de la prima ediţie, transmisă pe 18 februarie, postul Pro TV a înregistrat audienţe-record, iar show-ul „Românii au talent" a devenit cel mai urmărit program de divertisment din 2004 până în prezent. Mai mult, în săptămânile următoare, televiziunea nu numai că a depăşit cu mult posturile concurente, ci şi-a bătut propriile recorduri (audienţele de la ediţiile precedente).


„«Românii au talent» e un program foarte bine făcut, foarte bine promovat şi conform cu regulile meseriei numite televiziune. Ciudat pare numai în România că aşa ceva poate funcţiona, fiindcă pe ecranele TV româneşti se tăvălesc de câţiva ani moderatori plătiţi de politicieni şi, pe de altă parte, diferiţi monştri care «aduc audienţă»", a explicat succesul acestui show analistul media Iulian Comănescu.

"Poate părea greu de crezut, dar sunt convins că vom avea mari surprize din partea tuturor concurenţilor.''
Mihai Petre
membru al juriului

120.000 de euro este premiul acordat câştigătorului concursului „Românii au talent".

Braşovul are patru finalişti la „Românii au talent"

Cota pariurilor pentru finală

Concurent                  Cotă
Adrian Ţuţu                 2.05
Narcis Iustin Ianău      2.10
Valentin Dinu             4.00
Cosmin Agache         6.00
Rebeca Neacşu         6.00
Ştefan Florescu         7.00
Trupa Ballance           10
Valentin Luca             11
Cristina şi Alina         15
Medea                      15
Familia Luca             34
Akikai                       34

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite