U2 în România: zvon sau adevăr?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bono
Bono

După ce primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, a anunţat că în 2011 va fi dată în funcţiune National Arena, avem toate motivele să credem că ne vor vizita, în sfârşit, cei de la U2.

După confirmările concertelor Bon Jovi şi Roxette, anul 2011 se anunţă a fi unul plin de concerte. Cel mai nou nume de pe lista artiştilor care este posibil să concerteze anul viitor în România este U2. Potrivit iconcert.ro, irlandezii urmează să concerteze la Bucureşti în toamna lui 2011.

Deşi nu este prima oară când informaţii legate de un posibil concert U2 în România apar în presă, de data aceasta ele par a fi plauzibile.

Unul dintre principalele motive pentru care irlandezii nu au ajuns încă în ţara noastră, este fără îndoială lipsa unui spaţiu adecvat pentru desfăşurarea unui astfel de eveniment.

Însă conform unui anunţ făcut săptămâna trecută de Sorin Oprescu, Primarul general al Bucureştiului, în august 2011 va fi dată în funcţiune National Arena.

Aceasta este cea mai mare arenă sportivă din România cu o capacitate de peste 55.000 de locuri. Conform Primarului capitalei, arena va fi inaugurata la începutul lunii august cu meciul România-Argentina, urmând ca până la finala Europa League din 2012 aceasta să fie gazda mai multor evenimente printre care şi concerte.


Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite